Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бяхме в старото военно училище и после в Мистик Другия път си навий будилник :PМитак май наистина съм за радиаторче и аз . Колко струва тази джаджа . В колата сега миришеше на сладко , а и на вкус предното стъкло ми е сладко т.е антифризКачвай и ти снимките
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

http://tinypic.com/player.php?v=10z1p43&s=5еи я парзалката
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

сряда времето трябва да се развали пак да завали сняг че така.. не е много кеф да въртиш на 10 метра петно
        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

ей мен нищо не са ме снимали . ще го *** в фотаджията после се върнах за още една 2 врътки , ма той простака спрял да снима
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Снимките на Митака :D http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...AlbumId=127152
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Тая среща беше силна! Липсват ни старите образи, които не присъстваха!

Коментар

coolboby написа:
                Да и ново попълнение имаме, само да не се е отказал за другия път, че той дойде в тази част дето само си пием кафето и си приказваме кой какво му се е счупило :D А Гената се отлъчи напълно, както и пича от железарията, на него пък не му се връзваше часа, на пролет като почнем да се сбираме по-късно може пак да се включи.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

coolboby написа:
                  и ти ми липсваш

Коментар

само така да се събираме по 6-7 коли.ако момчето с купето ни беше видяло на ръчните можеше да се зариби повече занапред за сбирките Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ей..някой спец може ли да ми направи снимка от клипа! По-точно от 01:30

Коментар

с това качество на клипа няма да излезе хубава снимка ама ако искаш и ти можеш да си направиш само по първобидния начин със копчето PrtSc и после отиваш в пеинта и натискаш ctrl+v :D

Коментар

SilenceR написа:
                          само така да се събираме по 6-7 коли.ако момчето с купето ни беше видяло на ръчните можеше да се зариби повече занапред за сбирките Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                          спок , той е мой човек ще го имате

Коментар

van_dal написа:
                            coolboby написа:
                            Да и ново попълнение имаме, само да не се е отказал за другия път, че той дойде в тази част дето само си пием кафето и си приказваме кой какво му се е счупило :D А Гената се отлъчи напълно, както и пича от железарията, на него пък не му се връзваше часа, на пролет като почнем да се сбираме по-късно може пак да се включи.
                            Ша го видя аз Гената ко прай и следващия път може би ще е с нас
                            Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

ви намерихте га да се гледате и сабирате , когато менме няма :D междодругото и аз се радвам че сега се посабрахме

Коментар

ае споко 6а дода да ви видя магариитеее др пат ......то и клупа се вижда .. 6а са постара да вудя накои мои 4овек с някои др фиат да го зарибя и него
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X