d1sp0sabl3 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
JacK`DanielS написа:мамкаму. днес си сменях радиаторчето на парното мамкаму как хубаво течеше като лейка да го е*а у маата. напрао ко да ви кажа неска ми беше шибан ден! Yellow_Flash_Colorz_PDT_32--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
аз пък си сложих говорителите най-накрая .Сашо и Младен ми помогнаха да стане по бързо доволен съм от тях, яко дънят сравнение с преди утре какво ще става? 4h на стадиона ? там ще съм, че за тоя месец ще ми е за последно с вас другата седмица заминавам за Русе на очни и чак февруари ще се върнаПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
Ех аз таман ще лягам сега,дано стана до 3 4 часа. Днеска куките ми свиха 40 лева да ги еба копелетата! И то най-вече заради фара... е и заради акта и заради оборудването и заради колана и за скоростта и за изпреварването.. ама ако не беше фара нямаше да ме спрат (те си го казаха) Трябваше едно клипче да направя как си искат парите и как ме ескортираха до банкомата за да им изтегля и да им дам! (и май нямам крушка подяволите, а днеска е неделя)4 и 30 викате?Fiat Bravo 1.6 16v 1999г
Коментар
-
uBoy написа:абе като се замисля .. айде да напправим срещаща от 4и30 че съм на оурок от 2и30 и да мога да смогна?Става ли ?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар