Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

абе да ти кажа най-добре ще е с ремарке , даже и на него ще му сложа лепенка на форума
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Чувал съм все хубави думи за JBL и HERTZ :D Аз съм замислил да сменям само оригиналните колони . Някой сменял ли е оригиналните на Пунто отпред , че не знам какво се събира там А багажниците са важни , все се намира с какво да се натъпче
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

мне .. аз се каня тея дни да ги отварям да ръгам пищялки вътре , защотото взехе дни сонита за във вратите Междодругото знаее ли какво видях колегата ми има Пунтак МК2 ЕЛХ 1.2 16В в багажника му има ЗАВОДСКО буферче ! за първи път виждам такова сложено е в лявата страна там кадето е калника , м/у калника и горната пластмаса кадето седят попринцип задните говорители , много компактно направено , не заема място и свири добре Та.. обмислям и аз някакъв такъв вариант занапред ама ще видим , нека първо се върна от Русе , да ми минат очните и тогава ще почвам смодването
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
          Чувал съм все хубави думи за JBL и HERTZ :D Аз съм замислил да сменям само оригиналните колони . Някой сменял ли е оригиналните на Пунто отпред , че не знам какво се събира там А багажниците са важни , все се намира с какво да се натъпче
          бях чел тема някъде за говорителите отпред, виж имаше един колега правеше аудио тунинг на цяла си кола ... мисля че той ги сменя
          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

мн разточихме локумите с тия говорители ама какво мислите за SONY елипси , гледам че не са мн скъпи

Коментар

Мерси за поздравите За говорителите не са лоши на Сони, ама сега ги правят в Китай, та не знам дали си струва. Аз също мисля да си направя някакви кутии с които да затворя говорителите отзад, че не вадят никакъв бас, аз даже и кора нямам и звука се разсейва като пръдня из гащи :D uBoy що не снима какво представлява този буфер, че да откраднем идеята.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ами Пайнера не ги ли правят пак в Китай.както казва един колега ми то каквото и да си купиш като го обърнеш отзад все пише made in china

Коментар

Пайнери съм взимал и на ниска мощност мога да кажа че са добри(просто несъм купувал мощни, но ми казват че са от добрите), на Сони ако ще са, вземи Експлоди, но бих ти препоръчал Пайнери между двете марки
                  Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                  Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                    Чувал съм все хубави думи за JBL и HERTZ :D Аз съм замислил да сменям само оригиналните колони . Някой сменял ли е оригиналните на Пунто отпред , че не знам какво се събира там
                    аз съм сменял предни говорители. тези дето са на таблото, не на вратите, щото там нямам.да ти кажа келява работа. не можеш да слагаш кой знае колко големи говорители там, защото мястото е супер малко. бях свалил единия и с него в магазина. дадоха ми един нов, който беше уж същата големина. да ама ядец. не влезе в дупката. върнах им го и намерих други. затова съветът ми е - харесваш си, пробваш, дали ще влезе и тогава плащаш.
                    Alfa 147 JTD 115 hp
                    ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

мн правилно казано щото аз на комбито си мислех че отзаде са елипски от малките нали .оказва се че са кръгли,но вече бях взел елипси (не бяха кой знае колко пари - 22 лв) да има да дрънкат отзад.та голямо побългаряване беше....то едни кори се махат , то едни глупости.адски тъпо са го направили за монтиране.

Коментар

абе сонито също става. в събота най вероятно ще са ми готови циферблатите на пунтака ще видим ко ще стане дано да светят яко ако стане всичко ОК ако някой иска може да уредим нещата

Коментар

ан тей аз тъкмо мислех да те питам какво стана с тоя циферблат.аиде дано се похвалиш неделята като се видим :D ,ще правим ли среща , какво ще кажете ?

Коментар

много ясно че ще правим среща я виж какъв хубав сняг вали разбрах че тия дето бяха болни миналата седмица вече са оздравяли и ше са на линия !?

Коментар

ами да ти кажа по-добре се чуствам и дано до неделя вече скапания вирус да го няма вече, че аз даже съм и болничен.викаш да се реванширам заради миналата седмица със някоя писалка на полигоня не ме бива да ти кажа , няколко пъти съм дърпал козия крак ....

Коментар

ам то както върви сиг на полигона няма да се е задаржал снега
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X