абе да ти кажа най-добре ще е с ремарке , даже и на него ще му сложа лепенка на форума
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
мне .. аз се каня тея дни да ги отварям да ръгам пищялки вътре , защотото взехе дни сонита за във вратите Междодругото знаее ли какво видях колегата ми има Пунтак МК2 ЕЛХ 1.2 16В в багажника му има ЗАВОДСКО буферче ! за първи път виждам такова сложено е в лявата страна там кадето е калника , м/у калника и горната пластмаса кадето седят попринцип задните говорители , много компактно направено , не заема място и свири добре Та.. обмислям и аз някакъв такъв вариант занапред ама ще видим , нека първо се върна от Русе , да ми минат очните и тогава ще почвам смодванетоПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Чувал съм все хубави думи за JBL и HERTZ :D Аз съм замислил да сменям само оригиналните колони . Някой сменял ли е оригиналните на Пунто отпред , че не знам какво се събира там А багажниците са важни , все се намира с какво да се натъпчеRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Мерси за поздравите За говорителите не са лоши на Сони, ама сега ги правят в Китай, та не знам дали си струва. Аз също мисля да си направя някакви кутии с които да затворя говорителите отзад, че не вадят никакъв бас, аз даже и кора нямам и звука се разсейва като пръдня из гащи :D uBoy що не снима какво представлява този буфер, че да откраднем идеята.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Чувал съм все хубави думи за JBL и HERTZ :D Аз съм замислил да сменям само оригиналните колони . Някой сменял ли е оригиналните на Пунто отпред , че не знам какво се събира тамAlfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
мн правилно казано щото аз на комбито си мислех че отзаде са елипски от малките нали .оказва се че са кръгли,но вече бях взел елипси (не бяха кой знае колко пари - 22 лв) да има да дрънкат отзад.та голямо побългаряване беше....то едни кори се махат , то едни глупости.адски тъпо са го направили за монтиране.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
ами да ти кажа по-добре се чуствам и дано до неделя вече скапания вирус да го няма вече, че аз даже съм и болничен.викаш да се реванширам заради миналата седмица със някоя писалка на полигоня не ме бива да ти кажа , няколко пъти съм дърпал козия крак ....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар