Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пепел ти на устата!

Коментар

uBoy написа:
      B1keP_B0y абе ти защо така избяга от Фиат ? Рендака е по млако коне , по малка година .. не беше ли доволен от Бравото?Митак на де са беше запътил ? еи ся са разминахме на ВиК :D
      одихме до моита за малко и се прибирахме аз те видя хама беше късно да свиря сорка немога да ви разбера ей ко неви хареват тия фиати? били се чупели много глупости! те са го казали братушките: большой дупка, большой гас е етова важи за руските автомобили ама карай проблема на тия дето се им се чупят колите е че неги експлоатират правилно и твърде много се ослушват данеби да тракне и да лопне от някаде и край болни са че колата чука. просто си сложете една яка музика и всички странични шумове спират когато СД-то е на MAX!!! това е!

Коментар

coolboby написа:
        Пепел ти на устата!
        хаха, то кола на аванта можеш само да и се кефиш само му завиждам на Боби на мен баща ми не ми даваше да карам примерно
        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

JacK`DanielS написа:
          uBoy написа:
          B1keP_B0y абе ти защо така избяга от Фиат ? Рендака е по млако коне , по малка година .. не беше ли доволен от Бравото?Митак на де са беше запътил ? еи ся са разминахме на ВиК :D
          одихме до моита за малко и се прибирахме аз те видя хама беше късно да свиря сорка немога да ви разбера ей ко неви хареват тия фиати? били се чупели много глупости! те са го казали братушките: большой дупка, большой гас е етова важи за руските автомобили ама карай проблема на тия дето се им се чупят колите е че неги експлоатират правилно и твърде много се ослушват данеби да тракне и да лопне от някаде и край болни са че колата чука. просто си сложете една яка музика и всички странични шумове спират когато СД-то е на MAX!!! това е!
          а виж като почне на дълго каране да ти играе задницата се чудиш какво става сменяш амортисьорите нещата се оправят . хем бягаш от дупки и караш с 40 ама след 10 хил. км. задните пак са заминали барабар с тампоните на главините .. е колкото и музика да бича вярвай ми нестабилността и усещането че ще се тресна някъде ако карам с над 70 си я има не го приемай като критика просто си се оправдавам за себе си за справки колегата Живко ми е сменял всичко по окачването и щеше да го почва 2ри път всичко е до оглеждане и късмет за мене не само с фиатките ами с всички коли без японските Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Коментар

Честит имен ден на наще момчета van_dal и uBoy Да ви слушат и вървят повече Фиатите особено Бравото на Ванката :DМитак , кажи верен ли е мита за японките , че не се чупят
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз викам както Митака вика - музиката на макс и другото решение да не караме с повече от 70 и проблема е решен(аз ЦД взех сега остава едни елипси,ама по нататъка ще си купувам) четити Ви Именни дни и от мен , мн здраве и успехи :Dп.п. някои може ли да ме ориентира за хубави говорителчета (като марка, елипси) :P
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

честит имен ден на всички именници да ви е живо и здраво името !!! Сашо: HERTZ си земи много са добри! малко са по скъпички ама си заслужава! несе набутвай с разни Тъндарки или сини точки ((Bloupunkt) или не6то такова:P ) моите са JBL и да ти кажа свирят да си Е*е мамата

Коментар

подкрепям Митака освен JBL и HERTZ, можеш да пробваш MAGNAT Thunder четата горят много лесно особено говорители те им

Коментар

и аз за херц чувам добри отзиви от един приятел той има такива , взе ги за 180 лв и са висок клас някакав.той с голф 3 отзаде се возих един път еи ушите ми после пищят , ем се возих десетина мин.аз трябва да си измисля една кора и да я монтирам отзад че иначе няма как . вие сте лесни само дупчите :D отпред имам едни умрели 2 лентови говорител4ета на тъндър и ако си взема и едни елипси , дали ще се чува добре от кам ниски и др честоти . искам като ще си я правя музиката да си я правя(нали ме разбирате) да не се чува как ми дранчи колата :P

Коментар

направи ги тогава предните колони високи + средни (35 до 40 вата РМС) , едни отделни високи предни (пищялки по 5 вата) , задните ниски средни високи или само средни високи (по 40 вата РМС) , един усилвател към 1 по 200 РМС и говорител качествен в затворен бокс поне 250 вата и виж какво е музика а за Херца помня едно време имаше един познат с едно клио 99та такси на ТОП , отзад имаше 2 по 150 вата РМС с един по мощен усилвател всичкото Херц .. като седнеш вътре и понадуе ти играе коса дрехи всичко .. излизаш с леки главоболия ( това от пощата до спортна зала ) :D

Коментар

е всичкото е хубаво ама иска и средства а чак толкова не ми се дават да ти кажа да кажем както съм с тия отпред реално са 5-10 вата.да си взема едни елипси за отзад предполагам че ще е добре.верно че няма да е така както ти го описа но все пак.сега както съм ми харесва всичко ама няма ниски.затуй предполагам че като взема елипси ще подобря малко обстановката даже не само откам ниски

Коментар

за към 150 лв можеш да си намериш усилвател + говорител в туба елипсите ми на бравото бяха 2 по 80 вата и бяха 100тина лева.. вярно вадиха добър звук усилвателя беше 2 по 75

Коментар

мерсиии
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

туба не искам че като почнем да носим дарва от село , тубата ще пречи

Коментар

сложи си багажник на тавана като на москвичите ония старите и там носи дарвата
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X