Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

B1keP_B0y написа:
    :D ние снощи 3 варненски паркинга така ги загладихме, че прав не можех да си стоя на краката а според мен ако бяхте отишли на паркинга на Практикер по към 1 2 часа, да няма куки и да не е разринато е щяло да бъде по голямо шоу на гладкото
    и на паркинга на телферите става яко. и на военното училище КПП "изток" и КПП "юг" там също има хубави паркинги.

Коментар

до чолаковци има едни широк на който се въргалях с бравото мин година
      Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
      Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

на ЗЗУ-то ли!? хаха знам го много добре тоя паркинг хахах и там съм рисувал ама с на бащами москвича

Коментар

JacK`DanielS написа:
          на ЗЗУ-то ли!? хаха знам го много добре тоя паркинг хахах и там съм рисувал ама с на бащами москвича
          12таците със задното .. с такива като имах съм орал ливадите на задна с гуми без грайфер .. чудесни машини

Коментар

B1keP_B0y написа:
            JacK`DanielS написа:
            12таците със задното .. с такива като имах съм орал ливадите на задна с гуми без грайфер .. чудесни машини
            не не забравих да оточня че беше от новите с предното, но небеше алеко а с АЗЛК двигателя не с лададжийския

Коментар

между другото продаваме в момента един АЛЕКО ако някой има интерес от тежко купе за мощен двигател

Коментар

B1keP_B0y написа:
                между другото продаваме в момента един АЛЕКО ако някой има интерес от тежко купе за мощен двигател
                кви пари ми търсиш и ако има снимка дай .

Коментар

ми не знам още трябва да питам старшия ама да ми мине изпита утре че е мн. напечено трябва да го качат в mobile.bg

Коментар

Митак за какво ти е такава кола , да нема да я правиш ретро или за писалки по полигона :P
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Надали ще е за ретро парад По-скоро ще го видим вътре с клетка и цифри отстрани
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз едно време( на 15 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 ) имах 2 като тази на снимката по горе на тях се научих да им регулирам клапаните а и си беше кеф да въртиш със задно задвижване по завоите това което се продава е 92ра или 3та с газ и е с предно и по-голям кош на двигателя по принцип бих го взел да му подсиля купето и да му сменя ДВГто , но нямам $$ :D

Коментар

B1keP_B0y абе ти защо така избяга от Фиат ? Рендака е по млако коне , по малка година .. не беше ли доволен от Бравото?Митак на де са беше запътил ? еи ся са разминахме на ВиК :D
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

не случих на фиатка (може би защото не я избирах аз ) а рендето старо малко но поне частите и ремонта е по-евтин, бравото яко ми бъркаше в джоба :/ а за конете клиото моето поне браво до 70 км/час както е 13 коня по-малко го взима с малко . тей де по-бързо набира .. след това обаче бравото ще му види сметката а иначе на въпроса защо не пак фиат.. ами ако се опариш, докато не ти отлежи да разбереш защо, не пробвай пак кефят ме колите но моята лично бях малко недоволен от нея, бягат, красиви са .. но много неща оправих за една година и пак се обаждаха вече оправени .. след някоя година живот и здраве ще взема от новите бравота с турбо

Коментар

uBoy написа:
                              B1keP_B0y абе ти защо така избяга от Фиат ? Рендака е по млако коне , по малка година .. не беше ли доволен от Бравото?Митак на де са беше запътил ? еи ся са разминахме на ВиК :D
                              Да остави жена си сигурно

Коментар

B1keP_B0y тука сте на едно мнение с van_dal :D от тука каде сме по-често пишещите в тази тема, само Бобито не е вдигал много ръце от ноговото :D
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X