Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ей чета ви постовете и се смея яко. как на единия еди си ко му има на другия му има същото ама малко повече а другия еди си какво. аз както знаете работя в старческия дом като фискултурник и във родилното отделение на старата болница и по точно Бръсна родилки! та утре ми се очертава тежак ден щото бая старци и родилки има. ако свърша на време ще дойда! айде вземете се в раце бе хора несте малки!!!

Коментар

междодругото .. честити ви 100 страници
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
        цъфна ли като майска роза ? :D
        Имах предвид ел инсталацията.Ако ми беше гръмнал самия бойлер надали бих седнал пред компа :Dп.п. В 4 часа на стадиона? Гледам сняг взе да вали и сигурно и до полигона ще се отбием,но предполагам че пак ще има към 30 40 коли и няма да можем да се пързаляме свободноп.п. на п.п. "Кара ролкови кънки" ?!?!още един п.п. Ае ивоy ти ли си бил тоя със зелените фарове.. вчера или днеска или миналия ден кара зад мене по тъмно време
        Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

d1sp0sabl3 написа:
          п.п. на п.п. "Кара ролкови кънки" ?!?!
          Според броя на мненията има разни такива надписи под ника :D Имаше и за фиатче 126 :D Има бая клавиатури да изтъркаш докато ни стигнеш 16.00 на стадиона ако не ме затрупа снега до там
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

И аз сигурно ще съм на стадиона

Коментар

и аз съм там!!!

Коментар

момчета, днеска задалжително на полигона ! :D d1sp0sabl3 мда имам зелени габарити , ама каде е било това ? :D

Коментар

Бахти кочината мойта , запотила се цялата , ел стъклата замръснали , волана странно омекна доста , а задните гуми играят по завоите .....Митак кажи някакво решение на проблема с ел. стъклата , че ще се пребия някъде така без видимост ...... Снимките скромно , даже съм забравил да снимма и бравото на новия колега http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...AlbumId=126820

Коментар

а клипчета не сте ли правили
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Тях по-късно , че бавно става пращането

Коментар

клипчетата ще ги кача по късно че тегля с 15 кб/с от Тедо незнам що така като ги изтегля ще ги кача и ще дам линкове ама стана яко неска миналата година като бях със летните гуми отзат по яко се вартеше! а тая с зимни и отзад немръдва да я е*а у маата

Коментар

мен ми хареса направихме си кефа :D

Коментар

Сори пичове, че не се включих днес, ама ми беше супер претрупано, пазаруване, чистих къщата, напред-назад и не ми остана никакво време, ако беше по-рано към 2 щях да дойда, ама......поне успях да се възползвам от снега, дръпнах няколко ръчака на плаца пред моя офис, много убаво се умъква
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ето и клипчетата: http://tinypic.com/player.php?v=2pt5...3zvo&s=5ако оператора си беше зел ракавици щеше да снима повече че му замръзнаха рацете. е другия път те искам с шапка шал и ракавици

Коментар

:D ние снощи 3 варненски паркинга така ги загладихме, че прав не можех да си стоя на краката а според мен ако бяхте отишли на паркинга на Практикер по към 1 2 часа, да няма куки и да не е разринато е щяло да бъде по голямо шоу на гладкото
                                Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                                Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
                                X