ей , винеткаджйи , знаете ли че гоним 100 страници :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
JacK`DanielS,продавате ли масла в сервиза? Мисля скоро да намина,че трябва и доста крушки да се сменят и задната чистачка нещо не функционира,нещо в дясната врата дрънчи като си пусна музика.. А за по-нататък и задната броня трябва да се боядиса,че нещо много се лющи в тоя студ. На козметик ли трябва да я карам или вие и с това се занимавате? И изобщо ако някой ми каже някаква ориентировъчна цена за бронята ще съм много благодаренFiat Bravo 1.6 16v 1999г
Коментар
-
d1sp0sabl3 написа:JacK`DanielS,продавате ли масла в сервиза? Мисля скоро да намина,че трябва и доста крушки да се сменят и задната чистачка нещо не функционира,нещо в дясната врата дрънчи като си пусна музика.. А за по-нататък и задната броня трябва да се боядиса,че нещо много се лющи в тоя студ. На козметик ли трябва да я карам или вие и с това се занимавате? И изобщо ако някой ми каже някаква ориентировъчна цена за бронята ще съм много благодаренами мини и ще се разберем какво ще правим
а относно бронята, вече имаме бояджия при нас в саседната зграда едно доста кадърно момче! познаваме се от доста отдавна да ви кажа разбира си от работата.ПС: утре кой ще присъства на збирката??? аз съм там !
Коментар
-
SilenceR написа:за себе си не мога да кажа че нещо някакав вирус се опитва да ме пребори , ама да видим кой кого :D--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар