Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ей , винеткаджйи , знаете ли че гоним 100 страници :D
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

За много години!п.п. Ако не се лъжа танкиста е Генади? Той влиза ли в тоя форум?
      Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

d1sp0sabl3 написа:
        За много години!п.п. Ако не се лъжа танкиста е Генади? Той влиза ли в тоя форум?
        влиза ама от доста време несе е мяркал в форума иначе го виждам по пътищата доста често. ще му дадем жълт картон май!

Коментар

JacK`DanielS,продавате ли масла в сервиза? Мисля скоро да намина,че трябва и доста крушки да се сменят и задната чистачка нещо не функционира,нещо в дясната врата дрънчи като си пусна музика.. А за по-нататък и задната броня трябва да се боядиса,че нещо много се лющи в тоя студ. На козметик ли трябва да я карам или вие и с това се занимавате? И изобщо ако някой ми каже някаква ориентировъчна цена за бронята ще съм много благодарен
          Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

За много години :D Утре ще правим ли новогодишна сбирка че никой нищо не е споменал
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ако се събирате този път сигурно ще присъствам и аз
              Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

d1sp0sabl3 написа:
                JacK`DanielS,продавате ли масла в сервиза? Мисля скоро да намина,че трябва и доста крушки да се сменят и задната чистачка нещо не функционира,нещо в дясната врата дрънчи като си пусна музика.. А за по-нататък и задната броня трябва да се боядиса,че нещо много се лющи в тоя студ. На козметик ли трябва да я карам или вие и с това се занимавате? И изобщо ако някой ми каже някаква ориентировъчна цена за бронята ще съм много благодарен
                да продаваме масло ами мини и ще се разберем какво ще правим а относно бронята, вече имаме бояджия при нас в саседната зграда едно доста кадърно момче! познаваме се от доста отдавна да ви кажа разбира си от работата.ПС: утре кой ще присъства на збирката??? аз съм там !

Коментар

за себе си не мога да кажа че нещо някакав вирус се опитва да ме пребори , ама да видим кой кого :D
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                    за себе си не мога да кажа че нещо някакав вирус се опитва да ме пребори , ама да видим кой кого :D
                    Мене ме налегна още миналата година и още не мога да надвия, ама довечера ще опъна някоя греяна и ще го борим.
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

аз мислех да го боря със червено вино ,че имаше бая останало ама си викам да се прибирам и вчера си дойдох , понеже бях в едно село с приятели да посрещаме НГ . и сега на антибиотик и сиропчета и др хапове.... таковало си таковата

Коментар

Всеки се тръшнал! И аз така, да не остана назад.

Коментар

мойто то от мн бира и ме хвана гърлото , ам хремата нямаше вечер кой да ме топли и тя от там тръгна .... кажете как прекарахте НГ никой нищо не казва

Коментар

и ко ся .. утре среща? .. аз тая неделя съм свободен , което ще рече че, ако не изникне нещо много спешно, съм налиния :Dболнавите да се орпавят по-бързо че ще ви шамаря

Коментар

Ебати тъпото,преди малко ми изгърмя бойлера Ако майсторите работят утре,може да се получи така,че да не дойда,а пък,ако не работят,ще дойда некъпан :D
                              Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

цъфна ли като майска роза ? :D

Коментар

Working...
                                X