Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 А ти нещо липсваше май Инъче взех 2 x Nokian W Там от гумаджийницата до Кольо стъкларя . Тцтц не ми сложиха старите в найлончета като на Боби Дано не сбърках за избора. Снимка в гаража .
Трупат прах под леглото и чакат някой хубав ден да се наканя А могат ли да се монтират , без да се дупчи купето че не съм много запознат , а ме е страх от ръждаДа не гледаме Боби да лети с вратите напред , че май си го надъхал нещо от возенето
Трупат прах под леглото и чакат някой хубав ден да се наканя А могат ли да се монтират , без да се дупчи купето че не съм много запознат , а ме е страх от ръждаДа не гледаме Боби да лети с вратите напред , че май си го надъхал нещо от возенето
дупчи се купето ама се дупчи точно там кадето е намазано с онова черното против ражда дето е и няма проблем. също така при монтажа се мажат щипките със силикон и няма да мръдне!
Пиши някой път , когато нямаш работа А инъче ако за едни бели щипки става въпрос , май ще трябва да си търся такива , че имам само 2 здрави Покажи линк от ebay какво си харесал , не крий от нас
уха тия гуми ме радват честно , шарката е мн брутална.де вика Митака може и да са добри.за мен една гума не е мн до маркаа а до цената.ако са скъпички значи ще са хубави.а за предния път на срещата ме нямаше че си бях на Дебелец , да взимаме дравца иначе на студено да седи човек не става :P
Честито Добре дошъл в клуб Сони А за гумите , цената беше с 10 лв над Корморанките , ама нали ми е първа зима Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Инъче шарката наистина е добра
Пиши някой път , когато нямаш работа А инъче ако за едни бели щипки става въпрос , май ще трябва да си търся такива , че имам само 2 здрави Покажи линк от ebay какво си харесал , не крий от нас
след нова година ще е щото ся несъм на работа. значи харесах си един трети стоп дето като светне пише PUNTO. също така кожено маншонче за скоростния лост с черно и червено и за ръчната е същото. и една хромирана гривна за скоростния лост мноо яка и общо взето това. все разни шукарийки а забравих и още нещо плазмени циферблати за пунтака ама мноо скъпи да ги е*а
Коментар