Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SilenceR написа:
    ей само газарски номера вадят тия момчета 5313
    Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 А ти нещо липсваше май Инъче взех 2 x Nokian W Там от гумаджийницата до Кольо стъкларя . Тцтц не ми сложиха старите в найлончета като на Боби Дано не сбърках за избора. Снимка в гаража .
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ами не ги взема от Марктрейд...ам са буташ дето не трябва!

Коментар

гумите са добри и то много добри! а ромео да те питам гледам в гаража има и прагове. ако наистина си ги зел давай да ги туряме и да пръсваш

Коментар

Трупат прах под леглото и чакат някой хубав ден да се наканя А могат ли да се монтират , без да се дупчи купето че не съм много запознат , а ме е страх от ръждаДа не гледаме Боби да лети с вратите напред , че май си го надъхал нещо от возенето

Коментар

Е 140 на място на 3та едва ли ще мога да направя

Коментар

ваа мнго пунтота бе .. следващатата среща кога ще е ? :D
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                Трупат прах под леглото и чакат някой хубав ден да се наканя А могат ли да се монтират , без да се дупчи купето че не съм много запознат , а ме е страх от ръждаДа не гледаме Боби да лети с вратите напред , че май си го надъхал нещо от возенето
                дупчи се купето ама се дупчи точно там кадето е намазано с онова черното против ражда дето е и няма проблем. също така при монтажа се мажат щипките със силикон и няма да мръдне!

Коментар

coolboby написа:
                  Е 140 на място на 3та едва ли ще мога да направя

Коментар

Пиши някой път , когато нямаш работа А инъче ако за едни бели щипки става въпрос , май ще трябва да си търся такива , че имам само 2 здрави Покажи линк от ebay какво си харесал , не крий от нас

Коментар

уха тия гуми ме радват честно , шарката е мн брутална.де вика Митака може и да са добри.за мен една гума не е мн до маркаа а до цената.ако са скъпички значи ще са хубави.а за предния път на срещата ме нямаше че си бях на Дебелец , да взимаме дравца иначе на студено да седи човек не става :P
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

а забравих да се похваля днеска ЦД си купих от техномаркет-а.тей да си направя Коледно-Новогодишен подарак :P ето линкhttp://www.dekom.bg/?page=product_de...nstanceID=6291

Коментар

Честито Добре дошъл в клуб Сони А за гумите , цената беше с 10 лв над Корморанките , ама нали ми е първа зима Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Инъче шарката наистина е добра

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                            Пиши някой път , когато нямаш работа А инъче ако за едни бели щипки става въпрос , май ще трябва да си търся такива , че имам само 2 здрави Покажи линк от ebay какво си харесал , не крий от нас
                            след нова година ще е щото ся несъм на работа. значи харесах си един трети стоп дето като светне пише PUNTO. също така кожено маншонче за скоростния лост с черно и червено и за ръчната е същото. и една хромирана гривна за скоростния лост мноо яка и общо взето това. все разни шукарийки а забравих и още нещо плазмени циферблати за пунтака ама мноо скъпи да ги е*а

Коментар

на мен ми се иска едни лети джанти да му сложа,една хубава музика отзаде,предния капак трябва да се пребоядиса... "някой друг кон под капака" .......

Коментар

като/ако падне снега, айде да ходим да пързаляме с фиатите някаде ? Надъхани освен мен има ли ? :D
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X