Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

van_dal написа:
    Що бре петъка някъде към 2-3 следобяда, да се видим малко по светло.
    Аз съм навит :D Стига да няма много сняг
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

при мен няма опции почивки :D петака ми е работен ден
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

d1sp0sabl3 написа:
        Eх тоз сервиз.. :D Закарвам си аз колата там (мисля,че съседно до на Van Dal Bravo-то)и докато чаках гледам някакав чичко се запътва към контейнера с едно пликче в ръка,а в пликчето мишка :D След 20 30 мин пак се развикаха за някаква мишка К’во ядът тия мишки в сервиза не мога да си обясня.Е оправиха ми спирачките и сега са супер! Само един минимален пропуск... ама жизнено важен. Съмнявам се да е било атентат срещу мене,все пак не мисля че съм направил толкова лошо впечатление че да ме саботират Ама все пак ме пуснаха да си ходя с незавита гума п.п. Ами ако бях някой лош чичко с пистолет?
        колега нямало ме е там какво в станло точно?я кажи да им се скарам малко АЙДЕ ДА БУТНЕМ ЕДНА СРЕША НА 25-ТИ СЛЕД ОБЯД АКО МОЖЕТЕ ДЕ. КОИТО Е НАВИТ ДА СВИРКА И ДА ПРЕДЛОЖИ ЧАС НЯКАДЕ ОКОЛО 15-16ч. ако искате.d1sp0sabl3. ела на збирката, е ако се наве някой от тях и ако се заформи бая паплач ела и ти да се запознаем.

Коментар

JacK`DanielS написа:
          колега нямало ме е там какво в станло точно?я кажи да им се скарам малко АЙДЕ ДА БУТНЕМ ЕДНА СРЕША НА 25-ТИ СЛЕД ОБЯД АКО МОЖЕТЕ ДЕ. КОИТО Е НАВИТ ДА СВИРКА И ДА ПРЕДЛОЖИ ЧАС НЯКАДЕ ОКОЛО 15-16ч. ако искате.d1sp0sabl3. ела на збирката, е ако се наве някой от тях и ако се заформи бая паплач ела и ти да се запознаем.
          Aми аз ще съм в Габрово,че тази година обещах на нашите,че ще празнувам с тях,защото много отдавна не се е случвало... Предполагам,че на 28 ще съм си тук най-рано. Догодина ще се видим п.п. Не им се карай заради мене
          Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

Ще се събираме ли пред коледно да загърбим старата година официално.

Коментар

coolboby написа:
              Ще се събираме ли пред коледно да загърбим старата година официално.
              кога да е това на 26-ти ли? или кога?

Коментар

Ами хайде по-бързо да го решим! Защото не остана.

Коментар

До тук сме четирима май :D Айде да измислим и някакъв час uBoy какво работиш

Коментар

Аз засега не мога да обещая - но ако е да речем към 3 след обед вероятно ще мога да дойда. :D За 26.12 говорим нали
                    Punto SX 1.1 55

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                      До тук сме четирима май :D Айде да измислим и някакъв час uBoy какво работиш
                      Comsys компютърно спеиалистче.. и яко работа имаме по празниците да задоволим на клиентите нуждите :D

Коментар

Айде ора у петъка значи в 3 часа следобяда на стадиона, че иначе чак до година ще се видим, който оцелее разбира се след коледно-новогодишните празници.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                          Айде ора у петъка значи в 3 часа следобяда на стадиона

Коментар

Прието!

Коментар

ихх пак няма да мога да дойда

Коментар

uBoy написа:
                                ихх пак няма да мога да дойда
                                Ти си ебати издънката

Коментар

Working...