Ами май никой не е ходил Ние с Боби си направихме една мини сбирка преди това Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Митака чак там ли се крие от жената , ако е съгрешил нещо Марто , довечера да не си на банкет на ЦБА ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Eх тоз сервиз.. :D Закарвам си аз колата там (мисля,че съседно до на Van Dal Bravo-то)и докато чаках гледам някакав чичко се запътва към контейнера с едно пликче в ръка,а в пликчето мишка :D След 20 30 мин пак се развикаха за някаква мишка К’во ядът тия мишки в сервиза не мога да си обясня.Е оправиха ми спирачките и сега са супер! Само един минимален пропуск... ама жизнено важен. Съмнявам се да е било атентат срещу мене,все пак не мисля че съм направил толкова лошо впечатление че да ме саботират Ама все пак ме пуснаха да си ходя с незавита гума п.п. Ами ако бях някой лош чичко с пистолет?Fiat Bravo 1.6 16v 1999г
Коментар
-
Добре е АБС-чето рита кат магаре да не му е уроки, само не знам колко ще издържи, защото е бая дърт от 94г. сигурно е бил сложен на някое от тестовите бравота :D Аре какво става няма ли да запразнявате, ако искате може да чукнем някоя среща сега през седмицата.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
uBoy написа:аз съм ЗА, да сменим деня тая седмица ама така като гледам можем да се врътнем петъка .. защото по бъдни вечер и коледа секи ще е зает, то пук петъка навсякаде е фул .. ам какво да ви кажа.. събота ? :D--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар