Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами май никой не е ходил Ние с Боби си направихме една мини сбирка преди това Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Митака чак там ли се крие от жената , ако е съгрешил нещо Марто , довечера да не си на банкет на ЦБА ?
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
      Ами май никой не е ходил Ние с Боби си направихме една мини сбирка преди това Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Митака чак там ли се крие от жената , ако е съгрешил нещо Марто , довечера да не си на банкет на ЦБА ?
      не бе аз с жената съм там

Коментар

Сега ли замина пък ти бе...точно когато нещи ми се прецака съединитела...Нещо ми хрущи педала усещам го с крака си...

Коментар

гледаи да не ти остане педала в краката
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Той веднъж остана, скъсах жило..Митака го оправя..ама тоя път цял съединител трябва да сменям.

Коментар

Eх тоз сервиз.. :D Закарвам си аз колата там (мисля,че съседно до на Van Dal Bravo-то)и докато чаках гледам някакав чичко се запътва към контейнера с едно пликче в ръка,а в пликчето мишка :D След 20 30 мин пак се развикаха за някаква мишка К’во ядът тия мишки в сервиза не мога да си обясня.Е оправиха ми спирачките и сега са супер! Само един минимален пропуск... ама жизнено важен. Съмнявам се да е било атентат срещу мене,все пак не мисля че съм направил толкова лошо впечатление че да ме саботират Ама все пак ме пуснаха да си ходя с незавита гума п.п. Ами ако бях някой лош чичко с пистолет?
              Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

Е поне си се запознал с колата ми :D
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ти май вече я караш :D Мернах те около 17:40 до Гума :D

Коментар

Кара я, спря като пич на паркинга на мола и не го е*е, че прави колона за да си говорим

Коментар

тарикат :D и ся как е АБС-а ?

Коментар

Добре е АБС-чето рита кат магаре да не му е уроки, само не знам колко ще издържи, защото е бая дърт от 94г. сигурно е бил сложен на някое от тестовите бравота :D Аре какво става няма ли да запразнявате, ако искате може да чукнем някоя среща сега през седмицата.

Коментар

Ванка , откъде си взе зимните гуми Някой ако има предложения да казва , че спонсора отпусна пари най-накрая

Коментар

Аз си ги взех от гумаджийницата до Кольо Стъкларя, където беше мултиком бензиностанцията, цените им са бая добри.

Коментар

аз съм ЗА, да сменим деня тая седмица ама така като гледам можем да се врътнем петъка .. защото по бъдни вечер и коледа секи ще е зает, то пук петъка навсякаде е фул .. ам какво да ви кажа.. събота ? :D

Коментар

uBoy написа:
                                аз съм ЗА, да сменим деня тая седмица ама така като гледам можем да се врътнем петъка .. защото по бъдни вечер и коледа секи ще е зает, то пук петъка навсякаде е фул .. ам какво да ви кажа.. събота ? :D
                                Що бре петъка някъде към 2-3 следобяда, да се видим малко по светло.

Коментар

Working...
                                X