На полигона са наслагали гуми и е станало малко като картинг писта . Който иска да покара между препядствия , може да отскочи :D Митак май ще е по-лесно да намерим някое GT на безценица и да го разкостим Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 че тази броня с широкия отвор и пръскалките ме привлича Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
ай не са оправдавай :D ще ти мине до 5hто и аз не гарантирам да съм налиния де... ся отлитам на село уж за бързо ама като знам баща ми ...айде отлитам пък дано смогна
тоз пък и той. аре ко се прайте бе оня го боли главата другия ша става селянче третия бил с неподходящи чорапи и тн. палете колите и идвайте на стадиона !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uBoy ще успее да дойде навреме от село . боби ти няма да идиш тей ли . ромео ще взема аз бе .... няма проблеминапиши ми само ще те взема... ко ша ходиш пеш
Сори пичове, ама тази седмица не можах да се включа, ще трябва да ми пишете отсъствие
За другия път жената да сготви нещо хубаво и за наказание да ти идваме на гости :P(това в кръга на шегата разбира се)Митак , чорапи ли си търси , че не се появи дори и с малкия звяр
Коментар