Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBoy написа:
    ти ли отпраши със спортинга :D как се представя в сравнение с мръсната бегачка
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

голяма разлика , залепя ме за седалката като му подадох .. а с мойто съм като турист
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

mimo_8 написа:
        Мерси за снимките и чак ся разбрах че не ми свети халогена за мъгла отзаде и ще требва да го правя :D

Коментар

uBoy написа:
          голяма разлика , залепя ме за седалката като му подадох .. а с мойто съм като турист
          пиши на дядо Коледа за по-голям мотор

Коментар

да, мисля да му пиша за 1,8 мк2 ама май ще отложа писмото за другата коледа :D

Коментар

uBoy написа:
              ти до колко оборота му подади? трябва на 6000 оборота да сменяш предавките. то на 4500 му идва акъла У главата

Коментар

JacK`DanielS написа:
                ти до колко оборота му подади? трябва на 6000 оборота да сменяш предавките. то на 4500 му идва акъла У главата
                то таман става весело и свършва паркинга Митак като падне снега си запазвам едно возене

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  uBoy написа:
                  xaxa бе не го изцедих толкова .. викам да не ми се скараш после нещо :P

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                    JacK`DanielS написа:
                    то таман става весело и свършва паркинга Митак като падне снега си запазвам едно возене
                    хахахах искаш да се повозиш с вратите напред ли UBoy: ам питай бре няма да ти се скарам споко то тоя мотор като го караш на ниски обороте неоткъсва базикам се пак варви ама като мине 4000 - 4500 оборота все едно някой те ритва отзад тогава залепя 2-пъти повече

Коментар

Ам разхода, ам разхода

Коментар

хаха недей така, че ме съблазняваш да ти го искам пак :D

Коментар

бтв Митак да те питам , дойде зимата и при мен дойдоха проблемите . "Мръсната бегачка" един път пали без проблеми и държи обороти а друг път пали и веднага угасва, на второто палене трябва леко гас да подам иначе стартера върти и не припалва ма грам , след като запали трябва а подържа педала на газта иначе пак цялото ми табло светва ( угасва ) като позагрее се оправя, но тогава идва другия проблем , като подам рязко гас и върна педала , освобождавам от скорост, оборотите падат до 600 и цялата кола се разтриса за момент и след това си ги дига до към нормланите 800От къде може да идва тоя проблем , моторчето за празен ход ? интересното е обаче че тоя проблем не е постоянен .. примерно днеска като тръгвам за работа ( колата цяла нощ на студа е спала отвънка ) сядам и запалих без проблеми .. и си държи оборотите , ама след работа ще се прибирам .. паля и проблема за който ти писах отгоре ...

Коментар

uBoy написа:
                            освобождавам от скорост, оборотите падат до 600 и цялата кола се разтриса за момент и след това си ги дига до към нормланите 800От къде може да идва тоя проблем , моторчето за празен ход ?
                            Значи при мен положението било по-добре :D Като запаля студена и държи около 2000 оборота , после пада до към 1400 и като загрее се нормализират Италианки са все пак :D
                            coolboby написа:
                            Ам разхода, ам разхода
                            състезателите не ги бърка разхода

Коментар

uBoy написа:
                              бтв Митак да те питам , дойде зимата и при мен дойдоха проблемите . "Мръсната бегачка" един път пали без проблеми и държи обороти а друг път пали и веднага угасва, на второто палене трябва леко гас да подам иначе стартера върти и не припалва ма грам , след като запали трябва а подържа педала на газта иначе пак цялото ми табло светва ( угасва ) като позагрее се оправя, но тогава идва другия проблем , като подам рязко гас и върна педала , освобождавам от скорост, оборотите падат до 600 и цялата кола се разтриса за момент и след това си ги дига до към нормланите 800От къде може да идва тоя проблем , моторчето за празен ход ? интересното е обаче че тоя проблем не е постоянен .. примерно днеска като тръгвам за работа ( колата цяла нощ на студа е спала отвънка ) сядам и запалих без проблеми .. и си държи оборотите , ама след работа ще се прибирам .. паля и проблема за който ти писах отгоре ...
                              хм чудно. ако искаш ела да ти напрая една диагностика. ако е метнало някаква грешка ще се е запаметила. може да е от позацапана дроселова клапа или моторчето. аз намоята всеки месец и чистя дроселовата клапа щото се зацапва щото съм със спортен филтър. е така беше лятотов прахоляка. сега зимата ще видим как ще е. другата неделя ще приказваме ся няма смисъл да лайм срещо месечната такса неделя като се видим ще видим ко ше прайм

Коментар

добре ще го оставим за неделя :D

Коментар

Working...
                                X