Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

B1keP_B0y написа:
    coolboby написа:
    И аз съм ги набол..ама малко ме хвана шубето...макар, че бях голям ентусиаст да карам на заснежено.Митак, ако съм без возило...ще ме вземеш ли като любовница от вкъщи
    Евала ви за хубавия сняг, то и тук има ама е само колкото да изцапа картинката. Боби хващай каручката и горе на гробищата или на някой пуст по-широк паркинг. Аз 1вата си зима така. Отидох и почнах да се уча да спирам на лед на сняг да контролирам .. абе колко научих поне си правих кефа
    Качвам се на полигона аз..чакам да направи покривка..той сега снега спря..няма и помен от сняг...Утре 17:00ч. на стадиона ок?

Коментар

бе ако има сняг утре айде сички да оптидемд а са лъзгаме на полигона :D имам много мерак да го покарам мойто с вратите пък дано да не згафя някаде
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

то както сега спря вече едва ли утре на полигона ще има сняг.ако евентуално не тръгне да вали пак
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

van_dal написа:
          Айде търновци честит първи сняг! Утре ще лъзнем ли една срещичка
          ще лъзнем и още как яд ме е че спря да вали неможа да натрупа да има да се лъзгаме. аз от това лъзгане миналата зима сменях заден ляв носач на мола на плочките горе на паркинга на пикадили в края на паркинга нали има плочки манииии на мокро как се хлъзга там пък даневи казвам на сняг как е просто незнаех че се хлъзга толкова ама ко дапрайш неможе само да се кара трябва да се дават и жертви да го еВа

Коментар

Аз вече ходих на полигона неска и като го настъпах надолу да му пробвам гумите :D като му драпнах юздите и ватви с вратите напреде ама според мене беше мек снега и неможеше така яко да се получи ще чакам хубаво да замразни отдолу и тогава ще става яко дърпане на юзди :D:D:D:D

Коментар

Еи ся е стъкло горе на центъра на Беляковец...от там се прибирам ама..снега взема в жертвопринушение един картер

Коментар

Обаче неска ако продължава така да пече слънце няма да става на полигона да дърпаме юздите ;( uBoy жалко брат няма да пробваш твойто дали варви с вратите напреде :D:D:D:D

Коментар

Като гледам и от улуците как тече вода , няма да остане сняг . Даже и зимен аватар не можах да си направя , че се стопи Айде 17:00 на стадиона , топло е и всички ще могат да запалят
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Там съм

Коментар

и аз съм там http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=351018#351018 рто какво сатворих днес

Коментар

и аз и сашко сме там .. Мимо ти ще идваш ли ?бтв вчера до 2ч презноща са въртели 6 7 коли на беляковец на центъра.. едим мой приятел вика че са направили пътя на стъкло .. всичко лед

Коментар

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...AlbumId=125301 Последните снимки са се прикачили незнайно откъде , някой да не си помисли , че са от фиат сбирка
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                              http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...AlbumId=125301 Последните снимки са се прикачили незнайно откъде , някой да не си помисли , че са от фиат сбирка
                              да бе каде си ги снимал тия тортички. данеби да си водил малкия си брат на сладкарница

Коментар

Мерси за снимките и чак ся разбрах че не ми свети халогена за мъгла отзаде и ще требва да го правя :D

Коментар

Working...
                                X