Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз естествено пак съм селянче, ако се върна навреме съм налиния , ама 5 малко рано ми иди , ще се помъча де
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

аз ще съм там! също така един фр. с едно пунто ще дойде. за сега сме трима с боби. друг кой ще идва???

Коментар

абе ензнам кво става ама бравото ми прави ебати горенето ... Митак требе да видип кво става
        Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Най-вероятно и аз ще дойда , с Боби
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

И мен ме пишете в списъка. Пак ще занимавам Митака с глупости, че почна да ми капе антифриз и то от много странно място, поне за мен не мога да си обесня от къде става магията, офф абе направо ми писна от този фият, по добре да го хвърля в реката ще ми остават пари за две любовници.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ху ху ху айде на място ще гледам ко стаа дано нее нещо лошо Van_dal

Коментар

van_dal написа:
                по добре да го хвърля в реката ще ми остават пари за две любовници.
                Може би жената прави саботажи , че да не може да имаш пари за любовници

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 :D Не е в неин интерес, защото и за нея няма лев...пък ако наитина умее да прави такива саботажи, аз сервиз ще си отворя и ще я пращам да саботира чуждите коли и на Митака ще праща, по някой друг клиент, не че си нямат бол
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

момчета.. аз ще пропусна днеска .. сега се прибирам и няма да успея

Коментар

Ето няколко снимки Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Момчетата с зеленото и жълтото спортинг Пунто можеше да се отбият при нас http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...AlbumId=125096

Коментар

абе гледам снимките ви стават все по тъмни защо не си правите срещите по светлото ? към 15 часа например
                        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

само да си боядисам пунтото и аз слагам такива фарове! това такси е най потдържаното от всички в търново и от доста други градове. 6то ги нямаше и другите папури. ей ша ви пиша оцъствие!!!

Коментар

хахах ам нямаше как.. неможах да смогна да дойда .. Silencer и той, а зеленото пунто предполагам за което говори Ромео ( за на стадиона говориш нали ?) е приятел на мен и на Silencer ама ни като не дойдохме и той се оттегли

Коментар

Еее другия път по-смело , не хапем :D Инъче беше маслено зелено с 5 врати , ако не се лъжа по звука - ТД Yellow_Flash_Colorz_PDT_34А таксито наистина е много готино Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

да 5 врати ТД точно з анего говорим .. ако аз или Сашо бяхме налиния и той щеше да се присъедини с нас другия път пак ще го навивам, дано се съгласи

Коментар

Working...
                                X