мойта кошница отвреме на време вдига повечко градуси, някои да ми каже от какво може да е еи тая вечер например качих до Арбанаси баира и отиде 110 градуса , абе почти в червената зона
мойта кошница отвреме на време вдига повечко градуси, някои да ми каже от какво може да е еи тая вечер например качих до Арбанаси баира и отиде 110 градуса , абе почти в червената зона
поглеждал ли си дали има антифриз в казането?ако няма достатачно антифриз се случва да позагрява климатик има ли? може нещо 2-рата скорост на перката да се е прецакала. или пък термостатати да е зациклил и дане отваря достатачно големия кръг. тряаа се види ко е.
Митак да ти кажа има антифриз,малко е поразреден ама еби мама му :P за перката незнам , ама баща ми се самнява за нещо запушено и именно за големия кръг.и каде да ида да ми погледнат под капака,да се разбере точно
има климатроник , ама не го пущам да духа студено примерно.топло си духа ама кат го пусна климатроника- еи колата савсем умира.тя де е 75 коня.незнам на колко падат кат го пусна.тогаз хептен пък загрява
Коментар