Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пияници ако ще се черпим да идем без колите ...
    Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

аааа... по 1-2 бири е разрешено !

Коментар

JacK`DanielS написа:
        аааа... по 1-2 бири е разрешено !
        който може да пие да за другите нее
        uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

а къде мислите да седнем тая седмица ?
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

мойта кошница отвреме на време вдига повечко градуси, някои да ми каже от какво може да е еи тая вечер например качих до Арбанаси баира и отиде 110 градуса , абе почти в червената зона
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
              мойта кошница отвреме на време вдига повечко градуси, някои да ми каже от какво може да е еи тая вечер например качих до Арбанаси баира и отиде 110 градуса , абе почти в червената зона
              поглеждал ли си дали има антифриз в казането?ако няма достатачно антифриз се случва да позагрява климатик има ли? може нещо 2-рата скорост на перката да се е прецакала. или пък термостатати да е зациклил и дане отваря достатачно големия кръг. тряаа се види ко е.

Коментар

Митак да ти кажа има антифриз,малко е поразреден ама еби мама му :P за перката незнам , ама баща ми се самнява за нещо запушено и именно за големия кръг.и каде да ида да ми погледнат под капака,да се разбере точно

Коментар

има климатроник , ама не го пущам да духа студено примерно.топло си духа ама кат го пусна климатроника- еи колата савсем умира.тя де е 75 коня.незнам на колко падат кат го пусна.тогаз хептен пък загрява

Коментар

Митак, утре ти отпада ангажимента за Пунтото на братовчедка ми. Намериха решение..и Неделя се прибират в София да се надяваме Благодаря все пак

Коментар

coolboby написа:
                      Митак, утре ти отпада ангажимента за Пунтото на братовчедка ми. Намериха решение..и Неделя се прибират в София да се надяваме Благодаря все пак
                      ок няма проблем САШКОУ... ами ако незнаеш работя в автосервиз и можем да ти помогнем ако я докараш колата.

Коментар

Митак днесак със сашко те мернахме вечерта около пощата ;]
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

май май ще трябва да дойда ама да видим кога братле...в неделя ще говорим :P да тая вечер те видяхме да рендосваш черната перла

Коментар

SilenceR написа:
                            май май ще трябва да дойда ама да видим кога братле...в неделя ще говорим :P да тая вечер те видяхме да рендосваш черната перла
                            некара ли след мен до пазара или съм се препознал

Коментар

не не съм бил аз , ние бяхме на майка българия там на пейките.колите бяха на ДНА паркирани...

Коментар

Зайцииииииии....утре?

Коментар

Working...
                                X