Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBoy написа:
    B1keP_B0y написа:
    uBoy написа:
    мда на калса ви беше ама влизахме аз,грипчето и ачко ехх едно време тоя чат.. яко зарибяваше, че срипт имах, че канал имах с един фр "#MAPMOT" ама вече ирц западна или поне аз така си мисля
    мармота беше на Янко ..
    MAPMOTA беше мой и на jubaccas той даже още съществува, може да му се види инфото, янко беше поканен и си влизаше там от време на време
    аз тъй знаех пък какво стана с него .. :/
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

coolboby написа:
      Митко...писна ми от тоз Фиат сериозно!Не искат да влизат скоростите, незнам колко пъти този съединител баща ми го натяга!Пак продължават да не влизат скоростите...а задната ..с нея гоня гаргите и събуждам умрелите!!!Решението какво е ..нов съединител..т.е. 300 кинта?
      батка мини утре ако имаш време да видим за ко стаа на вапрос! може и съединителя да е заминал знам ли тряаа да огледаме хубаво нещата!!!

Коментар

Здравейте,нов съм във Форума и живея във Велико Търново,ако има някакви срещи с удоволствие ще дойда да се запознаем.Надявам се да си помагаме с каквото можем.Respect
        Renault Megane Coach 2.0 16v F7R
        ex Fiat Bravo 2.0 20v HGT
        Fiat Duna 1.1 '87
        ex Fiat Uno 1.3 '86

Коментар

Добре дошъл :D Другата неделя ще те чакаме на стадиона До тогава може да качиш някоя снимка на бравото в гаража
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

бреи туи Браво 2.0 20 В туи колко коня са колега ? туи ще е баси бегачката :D
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
              бреи туи Браво 2.0 20 В туи колко коня са колега ? туи ще е баси бегачката :D
              сандьо... 147 кончета са скътани под капака айде другата неделя демек тая неделя ша се видим на стадиона в 18ч !!!

Коментар

Мартин предложи срещата да бъде вече на Старото военно...ама..Стадиона по-добре май

Коментар

бреи не е никак зле амен 150 коня , иначе мен не ме бърка на стадиона или военното ...

Коментар

неме бърка каде важното е всички да разберат каде ще е збирката. дан стане така че едните са на стадиона другите в старото военно

Коментар

Ами да,147 кончета са.В неделя незнам дали ще съм в града,ще направя всичко възможно да се прибера,защото ще пътувам към Търговище малко.Ако през седмицата изскочи някоя сбирчица,веднага съм там 0894362549 ми е телефона ако решите да се съберете пратете един смс или звъннете.Благодаря за топлото посрещане!!!
                      Renault Megane Coach 2.0 16v F7R
                      ex Fiat Bravo 2.0 20v HGT
                      Fiat Duna 1.1 '87
                      ex Fiat Uno 1.3 '86

Коментар

митко сложи ли си фланците да го видим на кво е замязал пунтака
                        uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

chapat написа:
                          митко сложи ли си фланците да го видим на кво е замязал пунтака
                          все още несъм нямам време да отида да си купя болтове ама мисля тия дни да прескоча до долна оряховица.

Коментар

ами добре дайте да се чакаме на стадиона.

Коментар

SilenceR написа:
                              то се е видяло че ще е на стадиона ама айди chapat ти нали ще дойдеш на збирката, че имам да те черпя много

Коментар

JacK`DanielS написа:
                                SilenceR написа:
                                то се е видяло че ще е на стадиона ама айди chapat ти нали ще дойдеш на збирката, че имам да те черпя много
                                глупости няма кво да ме черпиш ама мисля да дойда,че два трипате пропущам дано да се върна навреме от севлиево
                                uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Working...
                                X