мда на калса ви беше ама влизахме аз,грипчето и ачко ехх едно време тоя чат.. яко зарибяваше, че срипт имах, че канал имах с един фр "#MAPMOT" ама вече ирц западна или поне аз така си мисля
мармота беше на Янко ..
MAPMOTA беше мой и на jubaccas той даже още съществува, може да му се види инфото, янко беше поканен и си влизаше там от време на време
аз тъй знаех пък какво стана с него .. :/
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Митко...писна ми от тоз Фиат сериозно!Не искат да влизат скоростите, незнам колко пъти този съединител баща ми го натяга!Пак продължават да не влизат скоростите...а задната ..с нея гоня гаргите и събуждам умрелите!!!Решението какво е ..нов съединител..т.е. 300 кинта?
батка мини утре ако имаш време да видим за ко стаа на вапрос! може и съединителя да е заминал знам ли тряаа да огледаме хубаво нещата!!!
Здравейте,нов съм във Форума и живея във Велико Търново,ако има някакви срещи с удоволствие ще дойда да се запознаем.Надявам се да си помагаме с каквото можем.Respect
Renault Megane Coach 2.0 16v F7R
ex Fiat Bravo 2.0 20v HGT
Fiat Duna 1.1 '87
ex Fiat Uno 1.3 '86
Ами да,147 кончета са.В неделя незнам дали ще съм в града,ще направя всичко възможно да се прибера,защото ще пътувам към Търговище малко.Ако през седмицата изскочи някоя сбирчица,веднага съм там 0894362549 ми е телефона ако решите да се съберете пратете един смс или звъннете.Благодаря за топлото посрещане!!!
Renault Megane Coach 2.0 16v F7R
ex Fiat Bravo 2.0 20v HGT
Fiat Duna 1.1 '87
ex Fiat Uno 1.3 '86
Коментар