Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами да но си оставам заклет фиатски фен а теб те познавам от някъде сигурно покрай Пешо и Вальо от бившия ми клас
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

а бравото утика ли го ?хмм ами всъщност и ти си ми познат.. влзиаше в IRC едно време с тоя ник .. ама от #thelair те помня май , точно от на Вальо канала
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
        а бравото утика ли го ?хмм ами всъщност и ти си ми познат.. влзиаше в IRC едно време с тоя ник .. ама от #thelair те помня май , точно от на Вальо канала
        същия а той канала стана на класа ни .. ама мина доста време от тогава иначе е във Варна вече с варненски номер :/ ходи и то по срещи поне го виждам често, на един съсед го продадох

Коментар

мда на калса ви беше ама влизахме аз,грипчето и ачко ехх едно време тоя чат.. яко зарибяваше, че срипт имах, че канал имах с един фр "#MAPMOT" ама вече ирц западна или поне аз така си мисля

Коментар

ето малко снимки и от мен доло горе се вижда

Коментар

моля сменете фотографа,че тоз за нищо нестава
              Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Ехе много фотографии накачихте :D Фирма Маги нещо се изгуби
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

uBoy написа:
                  мда на калса ви беше ама влизахме аз,грипчето и ачко ехх едно време тоя чат.. яко зарибяваше, че срипт имах, че канал имах с един фр "#MAPMOT" ама вече ирц западна или поне аз така си мисля
                  мармота беше на Янко ..

Коментар

предната седмица бях възпрепятсван,а сегашната имах рожден ден ... и така обещавам повече да не пропускам !!!
                    FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

съобщението по горе е от мен ... просто в офиса той се бил логнал , а аз невидях ... и да

Коментар

Re:

tankista написа:
                        моля сменете фотографа,че тоз за нищо нестава
                        абе ей ко да напрая кат ми е скапан телефона? нямаше го фото мексико и заради тожа така станаха гадни

Коментар

Митко...писна ми от тоз Фиат сериозно!Не искат да влизат скоростите, незнам колко пъти този съединител баща ми го натяга!Пак продължават да не влизат скоростите...а задната ..с нея гоня гаргите и събуждам умрелите!!!Решението какво е ..нов съединител..т.е. 300 кинта?

Коментар

coolboby написа:
                            Митко...писна ми от тоз Фиат сериозно!Не искат да влизат скоростите, незнам колко пъти този съединител баща ми го натяга!Пак продължават да не влизат скоростите...а задната ..с нея гоня гаргите и събуждам умрелите!!!Решението какво е ..нов съединител..т.е. 300 кинта?
                            амме вземи си пунто

Коментар

абе Боби "на калпавия космонавт космоса му крив ..." вземи иди на сервиз ти кажат кво и колко и няма да имаш проблеми или поне така се надявам .. ако си мислиш,че ти или бащати ще я оправите ...

Коментар

B1keP_B0y написа:
                                uBoy написа:
                                мармота беше на Янко ..
                                MAPMOTA беше мой и на jubaccas той даже още съществува, може да му се види инфото, янко беше поканен и си влизаше там от време на време

Коментар

Working...
                                X