Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, като минавах през В.Търново понедлник оставих малко стикери - надпис "Fiat Forum Bulgaria" на баща ми.Той би трябвало да ги е предал на колегата със зелената брава който ми е комшия във блока - съжалявам забравих му ника ...Мислех на срещата да ги дам на stenli, но забравих ...Така че ако има желаещи - може да се окичите

Коментар

Колегата се казва Павлин :D А който иска стикерче да мине довечера на Алфа сбирката на "Кривата круша" . Сигурно ще е там
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз съм желаещ, към кой да се обърна да се разберем някаде да се чакаме че да взема едно , ако има останали
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

И аз мога да отнеса едно, ако се съберем в неделя.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Да спретнем една среща Неделя, защото Мина си дойде и трябва да я посрещнем подобаващо..старите кучета знаят коя е Мина..

Коментар

Ще идвате ли тази неделя в 18:00h или пак (като миналата) ще съм сам.

Коментар

малко повече инфо за тея който незнаят коя е може ли :P ?
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                  Върни назад във времето с първите страници... подвизава се с ник Mindzu Пък тая вечер пуснах Мина да мине по зебрата как ма видя..голям си чакал еййй

Коментар

не е лоша идеята за неделя ама дан стане пак ... както винаги 2 коли и аз !!! бтв искам и аз стикер !!!
                    Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Re:

tankista написа:
                      не е лоша идеята за неделя ама дан стане пак ... както винаги 2 коли и аз !!! бтв искам и аз стикер !!!
                      Върви в някоя фирма и си разпечатай колкото искаш.Вече в две имат файла.Имам и готови стикери ,но са в сестра ми в Търново.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re:

Tornado написа:
                        tankista написа:
                        Върви в някоя фирма и си разпечатай колкото искаш.Вече в две имат файла.Имам и готови стикери ,но са в сестра ми в Търново.
                        аз така и направих, самоче в русе

Коментар

coolboby написа:
                          uBoy написа:
                          Върни назад във времето с първите страници... подвизава се с ник Mindzu Пък тая вечер пуснах Мина да мине по зебрата как ма видя..голям си чакал еййй
                          Ма ти не знаеше ли ?!

Коментар

довечера ще се събираме ли 18ч. на стадиона??????????

Коментар

JacK`DanielS написа:
                              довечера ще се събираме ли 18ч. на стадиона??????????
                              Ще :D
                              Punto SX 1.1 55

Коментар

YES!!!

Коментар

Working...
                                X