много си прав митак .кога да мина да сменим амортисьора[/quote]ами когато си свободен. [/quote]ама вии се сетихте бе ами неделя сигорно ще има збирка ако е хубаво времето
много си прав митак .кога да мина да сменим амортисьора
ами когато си свободен. [/quote]ама вии се сетихте бе ами неделя сигорно ще има збирка ако е хубаво времето [/quote]
chapat написа:
JacK`DanielS написа:
ами когато си свободен.
ами в събота съм свободен ако работите само ми кайи каде беше сервиза че забрАвих[/quote]Като ви гледам как се оправяте с тези цитати не знам какво ми става какво натискате какво триете и вижте резултата?Само вие можете да си разберете кой пост на кой и кой го цитира.То дори и моя цитат не става от бъркотията.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
много си прав митак .кога да мина да сменим амортисьора
ами когато си свободен.
ама вии се сетихте бе ами неделя сигорно ще има збирка ако е хубаво времето [/quote]
chapat написа:
JacK`DanielS написа:
ами когато си свободен.
ами в събота съм свободен ако работите само ми кайи каде беше сервиза че забрАвих[/quote]Като ви гледам как се оправяте с тези цитати не знам какво ми става какво натискате какво триете и вижте резултата?Само вие можете да си разберете кой пост на кой и кой го цитира.То дори и моя цитат не става от бъркотията.[/quote]хаха карай да върви купона се някак ще се разберем
Коментар