Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ахам ясна ми е работата

Коментар

Ако се прибера до 8 ч в Търново съм на линия. :D
      Punto SX 1.1 55

Коментар

абе от толкоз гласене ... накрая ще сме аз Боби и Митака ама лошо няма :0 пак ще се саберем ... нали занете олипмпийския принцип,важно е участието
        Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Съгласни ли сте, ако случайно вали дъжд в 20:00ч. на стадиона няма къде да се скрием..направо да се чакаме на Петрол?

Коментар

coolboby написа:
            Съгласни ли сте, ако случайно вали дъжд в 20:00ч. на стадиона няма къде да се скрием..направо да се чакаме на Петрол?
            Боби дай телефон на лично да го имам за всеки случай.
            Punto SX 1.1 55

Коментар

аз пък предлагам ако вали дъжд да сме в мола в подземния паркинг а ко ши кажити ама и на петрол стаа ай който ще идва да напише във форума тук!!!Например: Аз ще идвам. бахти и простотията ама ще свърши работа та да кажа че ще съм на линия. ако се обърка нещо в последния момент ше се обадя на coolboby !!!

Коментар

Добра сбирка се получи като за втора тази година :D Ето и снимките , фотограф - JacK`DanielS http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...AlbumId=122286 . Аз съм момчето със светлосинята блуза за неразбралите
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Малееее ще изпиете Кока колата на Петрол.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                    Аха, тъкмо и аз това щях да кажа! Взимайте пример от Варна!
                    Прикачени файлове

Коментар

Ама то на Петрола бирата им е малко топла Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

///// написа:
                        Tornado написа:
                        Аха, тъкмо и аз това щях да кажа! Взимайте пример от Варна!
                        На вас и камери за бира ще ви сложат и ще видите тогава
                        Punto SX 1.1 55

Коментар

абе незнам за бирата ама сандвичите им неструват ...

Коментар

мноо тъмно и неса станали много добре снимките ама карай другия път ще се снимаме на празна маса дане мрънкате толкова пък + това показваме на тия дето пият и ракат и после се вайкат: -Ех защо пих!? щото недай си боже пил си 2-3 бири тръгваш пък си на 100 метра от вкъщи и някой си те засича и става мазало и като дойдат куките и направят проба за алкохол и кой виновен? тоя дето е пил затова пии си количката и се кефи. а за бирата си има по-одачни места и поводи.

Коментар

Re:

tankista написа:
                              абе незнам за бирата ама сандвичите им неструват ...
                              хахахахахахах като гледах как го изяде предположих че неги бива !

Коментар

такава борба скоро небях правил да ти кажа ... ако небях умрял от глад щях да го хвърля без много да му мисля ... ама накрая поне мисията приключи успешно бтв другия път ще си нося от нас !!!

Коментар

Working...
                                X