ахам ясна ми е работата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
аз пък предлагам ако вали дъжд да сме в мола в подземния паркинг а ко ши кажити ама и на петрол стаа ай който ще идва да напише във форума тук!!!Например: Аз ще идвам. бахти и простотията ама ще свърши работа та да кажа че ще съм на линия. ако се обърка нещо в последния момент ше се обадя на coolboby !!!
Коментар
-
Добра сбирка се получи като за втора тази година :D Ето и снимките , фотограф - JacK`DanielS http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...AlbumId=122286 . Аз съм момчето със светлосинята блуза за неразбралитеFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
мноо тъмно и неса станали много добре снимките ама карай другия път ще се снимаме на празна маса дане мрънкате толкова пък + това показваме на тия дето пият и ракат и после се вайкат: -Ех защо пих!? щото недай си боже пил си 2-3 бири тръгваш пък си на 100 метра от вкъщи и някой си те засича и става мазало и като дойдат куките и направят проба за алкохол и кой виновен? тоя дето е пил затова пии си количката и се кефи. а за бирата си има по-одачни места и поводи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар