Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здравейте търновчани .. аз от 2 седмици вече съм Фиатаджиа .. регнах се и в форума да намеря и други зарибени фиатаджии . ето че открих ;] интересно ми е каде се сабирате в търново и кога ;]
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

абе какви снимки бре ... дан си луд нали ще се саберем и ще ги видите ... само се надявам да ги сложа в петак ... и джантите и музиката,че ако нестане номера ... не се знае кога пак ще почивам
      Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

пичове кажете със сигурност в неделя кога и колко часа.
        FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

ми нейде по залез слънце ... на ряката,върви там ако ни няма почвай сам и ни чакай

Коментар

uBoy написа:
            здравейте търновчани .. аз от 2 седмици вече съм Фиатаджиа .. регнах се и в форума да намеря и други зарибени фиатаджии . ето че открих ;] интересно ми е каде се сабирате в търново и кога ;]
            миналата седмица се сабирахме на стадиона бяхме очудваща бройка от 8 автомобила радвам се че и ти си запален за срещи затова следи темата и ще разбереш кога и каде ще е следвашата среща. ако искаш прегледаи 40 или 41 страница на темата и ще видиш кои сме били и каде сме били и т.н.

Коментар

bg_bombeto написа:
              пичове кажете със сигурност в неделя кога и колко часа.
              колега и на теб ще кажа следи темата и давай акъли ако нещо нети оттърва или имаш проблем някакъв и ние ще се съобразим с теб в рамките на нормалното мисля че тая неделя в 8ч. пак ще сме на стадиона Северен вход.

Коментар

Кой от вас ще ходи на срещата на форума, която ще се проведе 21-23 септ?

Коментар

аз сефте от теб чувам ... каде ще се проведе ???

Коментар

Re:

tankista написа:
                    аз сефте от теб чувам ... каде ще се проведе ???
                    Следващата тема надолу!

Коментар

Киров, Василев...къде се изгубихте бе пичове?!? Ще правим ли среща?

Коментар

Боби , не е ли много рано да мислим за срещата догодина
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

JacK`DanielS написа:
                          uBoy написа:
                          миналата седмица се сабирахме на стадиона бяхме очудваща бройка от 8 автомобила радвам се че и ти си запален за срещи затова следи темата и ще разбереш кога и каде ще е следвашата среща. ако искаш прегледаи 40 или 41 страница на темата и ще видиш кои сме били и каде сме били и т.н.
                          да видях снимките 8 коли е доста добре зарибен съм и аз да идвам , но заминавам за Русе за 2 седмици от тая събота , като се върна ще съм редовен
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

=

Ам да се съберем като сте рекли Ако и тоя път ще ходим на петрола да вземем да се чакаме направо там а? А може и на стадиона и после да се придвижим като група Кажете час и място и тва е, и дано тоя път е по-шарено че оня път си беше браво сбирка с участие на пунто
                            Fiat Bravo 1.8GT
                            http://www.vbox7.com/play:0992d053
                            http://www.vbox7.com/play:8677b62c

Коментар

Re: =

Kirov_ написа:
                              Ам да се съберем като сте рекли Ако и тоя път ще ходим на петрола да вземем да се чакаме направо там а? А може и на стадиона и после да се придвижим като група Кажете час и място и тва е, и дано тоя път е по-шарено че оня път си беше браво сбирка с участие на пунто
                              На стадиона и след това през центъра на направим манифестация ..парадно шестие и бум на петрола

Коментар

абе то всичко хубаво аз само 1 нещо неможах да разбера ... дан вий хвърлен пъпа на тоз Петрол бре :0 ?? неможе ли някъде другаде ... ???

Коментар

Working...
                                X