Вие може и да се знаете, ама аз за първи път посещавам такава среща и не разбрах кой кой е (с някои изключения). та я кажете сега.Аз съм с черната тениска в лявата част на снимката:
Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Аз съм ония в дъното с червената тениска и голата тиква и бялото браво с козирката. Казвам се Боби а момчето в мое ляво(на снимката дясно) е приятелче има Ланча Капа ама не фигурира в никой форум...за това той не се смята за човек
Че то теб щом те смятаме за човек Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Момчето най-вдясно с черната тениска е covacha от Алфа форума , до него с червената е брат му Пино - alchniq (Fiat Brava)
еи как така единпът ще се саберете и аз няма да съм във Търново Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
Ами май няма принцип . Предната сбирка беше миналата година пак в неделя Някой беше писал да се даде предложение и накрая взех че дадох :D Та така се получиха нещата случайно
Вие може и да се знаете, ама аз за първи път посещавам такава среща и не разбрах кой кой е (с някои изключения). та я кажете сега.Аз съм с черната тениска в лявата част на снимката:
Аз съм най отпред но сниман в гръб Ако се организира нещо до събота мога да мина пак и аз, че в неделя се прибирам ...
Коментар