Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

добрем ще се опитам да дойда
    Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

.

Какво става, колко човека ще сме утре или никой незнае? Я кажете сега каква е целта на мероприятието, да си видим колите и да обсъждаме теми свързани с тях или да ядем и да пием, лично аз предпочитам първото. Нека не превръщаме срещата на Фиат феновете в пиянска вечер, нека просто да споделим страстта си към любимата марка, да споделим кой какви доработки е направил, кой с какви проблеми се е сблъсквал и т.н..
      Fiat Bravo 1.8GT
      http://www.vbox7.com/play:0992d053
      http://www.vbox7.com/play:8677b62c

Коментар

амй май ще лаем месеца само е може да идем да пийнем по нещо някаде ще се разберем по пътя tankista : защо ще се опитваш то е много лесно палиш даваш първа гас и си при нас

Коментар

JacK`DanielS написа:
          tankista : защо ще се опитваш то е много лесно палиш даваш първа гас и си при нас
          Царя на римите, познавате ли го?

Коментар

тва е наи-лесното с паленето ама има още какво да пипна по колата преди да я изкарам на показ джантите са в мазата,музиката е в стаята ми,бачкам по цял ден като невидял ... и в най лошия случай ще дойда с колата на бащата ... фият пунто 1.1 55HP
            Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

няма значение с какво ще дойдеш важното е да си там!

Коментар

Който не дойде , ще черпи по каса бира Извинителни бележки от родител не се приемат , ако трябва ще напишем по една за пред жената До довечера
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

бележки се приемат ама трябва да са лично подписани от Цар Киро хахахахахахах може и от някоя Болярка

Коментар

Мерси на колегата RoMeO_156_GTA за обаждането!Прибирах се от Ресен и реших да мина през града, а не по околовръстното - явно за добро щото съм бил забелязан След малко тръгвам за срещата

Коментар

Хубава среща.Трябва да почнем редовно да си правим
                      fiat bravo 1.2 16v

Коментар

За тази година се събрахме доволно Поне да се познаваме по улиците , от един град сме все пак :D :D :D След малко качвам фотосите http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserI...AlbumId=121982

Коментар

направо нее за вярване че се сабрахме толкова хора аи дай боже другия път повече !!! Ромео що неми снима колата нато бяхме седнали на петрола?

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            Ромео що неми снима колата нато бяхме седнали на петрола?
                            Пали и да се връщаме, ще направим един монтаж

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                              JacK`DanielS написа:
                              Ромео що неми снима колата нато бяхме седнали на петрола?
                              Пали и да се връщаме, ще направим един монтаж
                              хахахах споко бе виж че се базикам

Коментар

Хубава срещичка! Ама аз като идвах в четвъртъка в Търново никой не ми обърна внимание! Сигурно сте били на мото-рок феста!

Коментар

Working...
                                X