Какво става, колко човека ще сме утре или никой незнае? Я кажете сега каква е целта на мероприятието, да си видим колите и да обсъждаме теми свързани с тях или да ядем и да пием, лично аз предпочитам първото. Нека не превръщаме срещата на Фиат феновете в пиянска вечер, нека просто да споделим страстта си към любимата марка, да споделим кой какви доработки е направил, кой с какви проблеми се е сблъсквал и т.н..
амй май ще лаем месеца само е може да идем да пийнем по нещо някаде ще се разберем по пътя tankista : защо ще се опитваш то е много лесно палиш даваш първа гас и си при нас
тва е наи-лесното с паленето ама има още какво да пипна по колата преди да я изкарам на показ джантите са в мазата,музиката е в стаята ми,бачкам по цял ден като невидял ... и в най лошия случай ще дойда с колата на бащата ... фият пунто 1.1 55HP
Мерси на колегата RoMeO_156_GTA за обаждането!Прибирах се от Ресен и реших да мина през града, а не по околовръстното - явно за добро щото съм бил забелязан След малко тръгвам за срещата
Коментар