Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сори, че се вписвам късничко..ма имаше проблем с машината..цели 2920 вируса.. ся се родих сървиз пак с "всички екстри" А У... БТВ..щях да предложа за 20:30ч. примерно, че колегата по-горе да може да дойде..пък и замислете се..в 18:00ч. още ще е жега...Ако искате може да се съберем на някоя бензиностанция...ОМВ новото примерно..макар, че няма къде ад се паркира там..на мен ми трябват мн манерви за паркинг(шегувам се..печен шофьор съм)Бахти изречението...ПС не бях пипал от 15-6 часа и ся му са радвам...Ако решите найстина аз съм навит да изместим часа и мястото..не слушайте Жулиета...

Коментар

оф незнам каквото решите мене неме бърка колко часа ще е. това с ОМВ неми допада. на стадиона и след това някаде другаде съм по сагласен или пък на мола както едно време. незнам решавайте !

Коментар

Е то на Мола..за кво да изкарвам колата

Коментар

=

В Четвъртак ще говоря с колегата и ще дам резултат шанса да се врътнем и да съм почивка е 75%. Вие направете уговорката а аз ако почивам съм там. Ако някой има някакви идеи какви ще ги вършим и каде ще ходим като се съберем да казва.
          Fiat Bravo 1.8GT
          http://www.vbox7.com/play:0992d053
          http://www.vbox7.com/play:8677b62c

Коментар

Ами идеята на JacK`DanielS е добра , ама надали ще е свободно на Света гора тогава Като се съберем все ще измислим нещо Ние да се съберем първо де
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
              Ами идеята на JacK`DanielS е добра , ама надали ще е свободно на Света гора тогава Като се съберем все ще измислим нещо Ние да се съберем първо де
              на 24-ти няма мото сабор!!! сабора свършва на 23-ти така че поляната ще е празна само за нас пък на стадиона е добра идея само уточнете часа.

Коментар

JacK`DanielS написа:
                на 24-ти няма мото сабор!!!
                За часа както кажете , само да няма някой недоразбрал навреме и да дойде в 18:00 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Избрах часа , понеже гледам че в доста градове в неделя са от толкова , а и търновските лъвчета също А и колегата Коста от Дряново прояви желание

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  RoMeO_156_GTA написа:
                  на 24-ти няма мото сабор!!! сабора свършва на 23-ти така че поляната ще е празна само за нас пък на стадиона е добра идея само уточнете часа.
                  извинявай за погрешната информация тогава колега :/ недочул съм или съм забравил тъй като няма да ходя пък ако ще сте там дано са изринали боклука до тогава
                  Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                  Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

дано че иначе ще плуваме в бирени ботилки хахаха.

Коментар

Бутилка колега, бУтилка ...Мото събор на 24-ти ще има..Нека си остане за Неделя на стадиона в 18:00ч.

Коментар

Даскале Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 да си там

Коментар

coolboby написа:
                          Бутилка колега, бУтилка ...Мото събор на 24-ти ще има..Нека си остане за Неделя на стадиона в 18:00ч.
                          добре бе даскале. неми пука как пиша в барзината така става. и от каде знаеш че ще има нали съобщават по Z-Rock че ще е до 23-ти. на теб кои ти каза че на 24 ще има а?

Коментар

Аз видях на един плакат до пазара пишеше 21-24 но може да са имали впредвид 24ти през нощта То до 6-7 часа вечерта няма да има никой вече :D

Коментар

е по З-рок май саобщаваха нещо от рода 18-21-ви да ги е*а в маатаП.С. май май аз съм се объркал нещо май недочувам тцтцтцтцтц кат гледам дата то вече е 20-ти да му се невиди. колко жестоко съм се заблодил

Коментар

Чичко Гугъл Този плакат беше от линка[quote:26dd9d1b6d]Ето, излезе и програмата на събора:П Р О Г Р А М АБАЛКАНСКИ МОТО РОК СЪБОР - ВЕЛИКО ТЪРНОВО 2008 г.21 август 2008 г../четвъртък/21.00 ч. Концерт на група ,,Черноризец

Коментар

Working...
                                X