B1keP_B0y написа:

пък мен не ме бройте за търновската среща .. :/ имам зубрене във Варна ..
 пък мен не ме бройте за търновската среща .. :/ имам зубрене във Варна .. 

)
 )  Дано се съберем повечко да отсрамим фиатаджиите за тази година
 Дано се съберем повечко да отсрамим фиатаджиите за тази година   Неделя 18:00 на стадиона
Неделя 18:00 на стадиона   

иначе мн искам да съберем мн фиатки на камара. Дано да се организира и др. среща и да оцеля почивка. Весело изкарване и дано да сте повечко хора. Хубаво ще е да си имаме ден, час и място кадето да се събираме да бъбрим за любимата марка пък било то и 1-2 пъти месчно. Ако има желаещи може да почнем да се събираме да речем последната неделя на всеки месец и ако броя на присъстващите нарасне да зачестим. Също така мисля че на стадиона е мн запустяло, не е ли по-добре да се скупчим на някое оживено място, така ще привлечем внимание и може още хора да се зарибят. Пишете кой какви предложения има и да направим нещо че алфа феновете ни удариха в земята
  иначе мн искам да съберем мн фиатки на камара. Дано да се организира и др. среща и да оцеля почивка. Весело изкарване и дано да сте повечко хора. Хубаво ще е да си имаме ден, час и място кадето да се събираме да бъбрим за любимата марка пък било то и 1-2 пъти месчно. Ако има желаещи може да почнем да се събираме да речем последната неделя на всеки месец и ако броя на присъстващите нарасне да зачестим. Също така мисля че на стадиона е мн запустяло, не е ли по-добре да се скупчим на някое оживено място, така ще привлечем внимание и може още хора да се зарибят. Пишете кой какви предложения има и да направим нещо че алфа феновете ни удариха в земята   

Надявах се да има повече желаещи , така че може би това ще е за тази година , освен ако няма голямо желание . Аз ще продължавам да си ходя всеки четвъртък в "Кривата круша" на Алфа сбирка
 Надявах се да има повече желаещи , така че може би това ще е за тази година , освен ако няма голямо желание . Аз ще продължавам да си ходя всеки четвъртък в "Кривата круша" на Алфа сбирка   Инъче стадиона го измислих като централно място познато на всички , а и има голям паркинг
 Инъче стадиона го измислих като централно място познато на всички , а и има голям паркинг   

абе сяка седмица ще се разбираме кои как е и каде ще ходи и дали е свободен в неделя или събота и така общо взето трябва да се саобразяваме с хорат. апък ти coolboby ела че да те бутна на една отсечка
 абе сяка седмица ще се разбираме кои как е и каде ще ходи и дали е свободен в неделя или събота и така общо взето трябва да се саобразяваме с хорат. апък ти coolboby ела че да те бутна на една отсечка  нали преди време ми разправяше колко варви фиатката и как ще ме биеш
 нали преди време ми разправяше колко варви фиатката и как ще ме биеш  сега имаш тая вазможност да се опиташ
 сега имаш тая вазможност да се опиташ  

аз пък имам една друга идея ако сте навити да се саобразяваме с колеите от форума тоест кой кога може и т.н. ако сте навити в 20ч. да се саберем поне ще има още един човек. ако сте навити на моето предложение кажете . ако някой е по гениален относно предложенията нека каже дане малчи!
  аз пък имам една друга идея ако сте навити да се саобразяваме с колеите от форума тоест кой кога може и т.н. ако сте навити в 20ч. да се саберем поне ще има още един човек. ако сте навити на моето предложение кажете . ако някой е по гениален относно предложенията нека каже дане малчи!  

Инъче другия път може и от 20:00 , да каже колегата тогава дали може да дойде
 Инъче другия път може и от 20:00 , да каже колегата тогава дали може да дойде   а тази да си остане така , че не знам някой ако се е наканил да идва,  да не види новия час
 а тази да си остане така , че не знам някой ако се е наканил да идва,  да не види новия час  Митак утре сигурно ще мина през вас
Митак утре сигурно ще мина през вас   

Коментар