Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

B1keP_B0y написа:
    JacK`DanielS написа:
    аз предлагам да се съберем на стадиона и след това да идем на света гора там дето се проведе рокерската збирка миналата година. оф то и тая година ще има ама кога беше точно забравих дано нее на тая дата. там е мноо яко почти всяка вечер се сабираме приатели там и е много яко на полянката идеално е за папараци като РОМЕО
    аз да се похваля щото баща ми е един от организаторите Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 май беше от 24ти пък мен не ме бройте за търновската среща .. :/ имам зубрене във Варна ..
    ам като е един от организаторите я му кажи да намери някой билет на половин цена

Коментар

тая година май 10лв щяха да са
      Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
      Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

че миналата колко беше че забравих

Коментар

5 ако се не лъжа
          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Дано няма и някакъв мач в неделя , че паркинга да е свободен :D До тук сме аз , alchniq , coolboby , JacK`DanielS може би и колегите му (бат Стенли дано вземе Бравото ) Дано се съберем повечко да отсрамим фиатаджиите за тази година Неделя 18:00 на стадиона
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Не мога да обещая, но ще гледам и аз да дойда.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Какво..среща ли ще имаме?

Коментар

Да дойдеш ей не се услушвай . Ще направим един опит , ако не - догодина

Коментар

Мързи ме да карам

Коментар

coolboby написа:
                      Мързи ме да карам
                      Айде де то ти е мерак ама не си казваш.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

)

В неделя съм на работа до 20h иначе мн искам да съберем мн фиатки на камара. Дано да се организира и др. среща и да оцеля почивка. Весело изкарване и дано да сте повечко хора. Хубаво ще е да си имаме ден, час и място кадето да се събираме да бъбрим за любимата марка пък било то и 1-2 пъти месчно. Ако има желаещи може да почнем да се събираме да речем последната неделя на всеки месец и ако броя на присъстващите нарасне да зачестим. Също така мисля че на стадиона е мн запустяло, не е ли по-добре да се скупчим на някое оживено място, така ще привлечем внимание и може още хора да се зарибят. Пишете кой какви предложения има и да направим нещо че алфа феновете ни удариха в земята
                        Fiat Bravo 1.8GT
                        http://www.vbox7.com/play:0992d053
                        http://www.vbox7.com/play:8677b62c

Коментар

Жалко колега Надявах се да има повече желаещи , така че може би това ще е за тази година , освен ако няма голямо желание . Аз ще продължавам да си ходя всеки четвъртък в "Кривата круша" на Алфа сбирка Инъче стадиона го измислих като централно място познато на всички , а и има голям паркинг

Коментар

е и кво като сме малко? тази неделя 1-2-ма другата 3-4 хахах абе сяка седмица ще се разбираме кои как е и каде ще ходи и дали е свободен в неделя или събота и така общо взето трябва да се саобразяваме с хорат. апък ти coolboby ела че да те бутна на една отсечка нали преди време ми разправяше колко варви фиатката и как ще ме биеш сега имаш тая вазможност да се опиташ аз пък имам една друга идея ако сте навити да се саобразяваме с колеите от форума тоест кой кога може и т.н. ако сте навити в 20ч. да се саберем поне ще има още един човек. ако сте навити на моето предложение кажете . ако някой е по гениален относно предложенията нека каже дане малчи!

Коментар

То ти ако дойдеш със Стенли , другия Стенли и ХГТ-то вече ще сме поне 5 Инъче другия път може и от 20:00 , да каже колегата тогава дали може да дойде а тази да си остане така , че не знам някой ако се е наканил да идва, да не види новия час Митак утре сигурно ще мина през вас

Коментар

добре тогава часът остава 18. а колко човека ще сме?

Коментар

Working...
                                X