[quote="RoMeO_156_GTA"]Ми то докато се нагласим ще стане време за студена ракия Какво ще кажете за някоя неделя към 18 часа примерно , че в събота май има работещи Първо може на някой по-голям паркинг , после да пием по бира.аре ве пичове даите да се съберем още докато е времето на студената бира пък по нататък ще изпием и по някоя истудена ракия. Толкова много Фиатки станахме в града че направо задминахме скапаните Опелчета.На RoMeO_156_GTA ( малкия ) предложението е добро да се съберем някъде да побъбрим пък и да си видим ФИАТКИТЕ :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
RoMeO_156_GTA написа:Ти взе че прописа :D Ами така като гледам май ще си посещаваме сбирките на Крушата с алфистите Ето една папарашка снимка в сервиза при Стенли и Митака Трябваше да снимам май и възраждането на едно ХГТ
Коментар
-
Ччшш..не обиждай..ей ся ще те докладвам на модераторите ... и ще ти наложат БАН Вие за каква среща говорите бе..никой няма да дойде, ш видите.. Митко...можеш ли да ми смениш в сервиза поплавъка на резервоара...че нещо ма лъже от сумати време стрелката на бензина..и някой път ще се прибирам с такси..
Коментар
-
хо хо хо :П ша та банна зад врата аз тебе амии то несе сменя само поплавака доколкото знам сменя се цялата хуйня е без помпата де помпата си оства твоята. ама може да се направи нещо по вапроса ако е зациклил поплавака. на едно пунто "90" беше се преебал и седеше на едно място и показваше че резервоара е до половината може да направим нещо без да купуваш нов. ама първо трябва да се види какво точно е станало.
Коментар
-
аз предлагам да се съберем на стадиона и след това да идем на света гора там дето се проведе рокерската збирка миналата година. оф то и тая година ще има ама кога беше точно забравих дано нее на тая дата. там е мноо яко почти всяка вечер се сабираме приатели там и е много яко на полянката идеално е за папараци като РОМЕО
Коментар
-
JacK`DanielS написа:аз предлагам да се съберем на стадиона и след това да идем на света гора там дето се проведе рокерската збирка миналата година. оф то и тая година ще има ама кога беше точно забравих дано нее на тая дата. там е мноо яко почти всяка вечер се сабираме приатели там и е много яко на полянката идеално е за папараци като РОМЕОRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар