Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote="RoMeO_156_GTA"]Ми то докато се нагласим ще стане време за студена ракия Какво ще кажете за някоя неделя към 18 часа примерно , че в събота май има работещи Първо може на някой по-голям паркинг , после да пием по бира.аре ве пичове даите да се съберем още докато е времето на студената бира пък по нататък ще изпием и по някоя истудена ракия. Толкова много Фиатки станахме в града че направо задминахме скапаните Опелчета.На RoMeO_156_GTA ( малкия ) предложението е добро да се съберем някъде да побъбрим пък и да си видим ФИАТКИТЕ :D
    Прикачени файлове
    Fiat Brava 1.4 12v sx

Коментар

Ти взе че прописа :D Ами така като гледам май ще си посещаваме сбирките на Крушата с алфистите Ето една папарашка снимка в сервиза при Стенли и Митака Трябваше да снимам май и възраждането на едно ХГТ
      Прикачени файлове
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

re

и аз съм навит да спретнем една сре6та. кажете кога и каде
        Fiat Bravo 1.8GT
        http://www.vbox7.com/play:0992d053
        http://www.vbox7.com/play:8677b62c

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
          Ти взе че прописа :D Ами така като гледам май ще си посещаваме сбирките на Крушата с алфистите Ето една папарашка снимка в сервиза при Стенли и Митака Трябваше да снимам май и възраждането на едно ХГТ
          ХГТ-то вече се мотае из улиците на Търново а аз да те питам защо си ми снимал само краката а? та кога викате че ще се сабираме ?

Коментар

Много секси крачка имаш

Коментар

coolboby написа:
              Много секси крачка имаш
              абе ти изпедерастя ли кво ти стана? нищо ти тянаше до преди малко

Коментар

Ччшш..не обиждай..ей ся ще те докладвам на модераторите ... и ще ти наложат БАН Вие за каква среща говорите бе..никой няма да дойде, ш видите.. Митко...можеш ли да ми смениш в сервиза поплавъка на резервоара...че нещо ма лъже от сумати време стрелката на бензина..и някой път ще се прибирам с такси..

Коментар

хо хо хо :П ша та банна зад врата аз тебе амии то несе сменя само поплавака доколкото знам сменя се цялата хуйня е без помпата де помпата си оства твоята. ама може да се направи нещо по вапроса ако е зациклил поплавака. на едно пунто "90" беше се преебал и седеше на едно място и показваше че резервоара е до половината може да направим нещо без да купуваш нов. ама първо трябва да се види какво точно е станало.

Коментар

Ще видя кога ще дойда... Мерси за инфото

Коментар

coolboby написа:
                      Вие за каква среща говорите бе..никой няма да дойде, ш видите..
                      Е как каква ве , аз ще дойда с Мареата Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 че Пунтото нещо се разпада JacK`DanielS ще вземе всичките си колеги фиатаджии и таман ще сме над 5

Коментар

Коя Мареа, че нещо не се сещам Нали се сещаш, че тая Мареа за час е 15-20лв

Коментар

То не мога и да я изхраня Какво ще кажете , другата неделя 24.08.2008 да направим една сбирка Предлагам сборен пункт стадион "ИВАЙЛО" от 18:00 , пък после да пием по нещо някъде :D Други идеи :D

Коментар

Малък аз съм навит дано и другите да се организарат и да доидат.
                            Fiat Brava 1.4 12v sx

Коментар

аз предлагам да се съберем на стадиона и след това да идем на света гора там дето се проведе рокерската збирка миналата година. оф то и тая година ще има ама кога беше точно забравих дано нее на тая дата. там е мноо яко почти всяка вечер се сабираме приатели там и е много яко на полянката идеално е за папараци като РОМЕО

Коментар

JacK`DanielS написа:
                                аз предлагам да се съберем на стадиона и след това да идем на света гора там дето се проведе рокерската збирка миналата година. оф то и тая година ще има ама кога беше точно забравих дано нее на тая дата. там е мноо яко почти всяка вечер се сабираме приатели там и е много яко на полянката идеално е за папараци като РОМЕО
                                аз да се похваля щото баща ми е един от организаторите Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 май беше от 24ти пък мен не ме бройте за търновската среща .. :/ имам зубрене във Варна ..
                                Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                                Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
                                X