Ехе доста сме били във форума :D Какво ще кажете да вземем да се организираме и през юли да направим поне една самостоятелна сбирка :D :D :D Предложения за дата box_a и chapat - няма проблеми за по бира box_a - в кой квартал долу-горе живееш , че в моя има едно такова пунто
малее отдавна небях разглрйдал тая тема тцтцтцтцтц едно време се събирахме петък събота ся няма такова нещо. дайте да се организираме нещо бе народе. аз предлагам средата на месец юли да се съберем някаде из махалата :P някои против има ли??? само датата ще се оточни по нататак
Ехе доста сме били във форума :D Какво ще кажете да вземем да се организираме и през юли да направим поне една самостоятелна сбирка :D :D :D Предложения за дата box_a и chapat - няма проблеми за по бира box_a - в кой квартал долу-горе живееш , че в моя има едно такова пунто
То това не беше ли Дебелец Инъче съм около полицията А инъче идеята за кръчма е добра , може преди това на някой по-голям паркинг да почешем езици Yellow_Flash_Colorz_PDT_42
не бе О.С. нали е тоя новия квартал дето ся го строят като тръгнеш към Шереметя на излизане от Търново в дясно. за него имах предвид ама както и да е чолаковци е Щата Чок Чити а за дебелия гъзец (Дебелец) няма да говорим :D :D
не бе О.С. нали е тоя новия квартал дето ся го строят като тръгнеш към Шереметя на излизане от Търново в дясно. за него имах предвид ама както и да е чолаковци е Щата Чок Чити а за дебелия гъзец (Дебелец) няма да говорим :D :D
Veliko Turnovo Hills - еми да има логика, само че няма достатъчно хора, които да си позволят място там
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕНА 31.12.2008г ще се проведе сбирка на феновете/собствениците на Фиат от Велико Търново и региона Място - някоя кръчма П.С има доста време , може да се съберем поне 6 човека
Ми то докато се нагласим ще стане време за студена ракия Какво ще кажете за някоя неделя към 18 часа примерно , че в събота май има работещи Първо може на някой по-голям паркинг , после да пием по бира
Коментар