Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз ше ходя със сигурност... а може и Галка да се навие да дойде...още не е отговорила - така, че може да има и изненада! Аз ще съм там де...със сигурност!
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

RoMeO_156_GTA ще ти вземам ли кльощавия задник нагоре към Лясковец бе на 28-ми

Коментар

coolboby написа:
        Да черпя .... Няма проблем и през седмицата да го направим...мен ми се иска и Мина да присъства..тя към края на месеца май си идва..?
        О щом ще черпиш пишете ме и мен! На 27, 28 и 29 юни до следобяд съм в Търново.

Коментар

А случайно да има място в колата на някой тръгващ от Бургас или околността ? Че няма да имам финансова възможност да ходя и до там с колата най-вероятно ... може и да имам, но не се знае още ...

Коментар

хора ще има ли място за един любител на фиат но без кола защото съм непълнолетен.бих искал да доида на вашите събирания

Коментар

бира

ари ве хора кажете кога да се саберем да ударим някои друга бира?
              uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

момчета и момичета, на 27-ми, 28-ми ще се изсипем пак в Търново. този път организацията е от посестримите с Алфиhttp://clubalfaromeo.com/forum/viewt...er=asc&start=0
                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

докато се сетя къде е Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                  Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                  Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Ехе доста сме били във форума :D Какво ще кажете да вземем да се организираме и през юли да направим поне една самостоятелна сбирка :D :D :D Предложения за дата box_a и chapat - няма проблеми за по бира box_a - в кой квартал долу-горе живееш , че в моя има едно такова пунто
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

тук сме и имам стикери.... ако някой иска:тел: 0878 62 30 50 - Емо
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Страхотна среща са си заформили колегата phoenix и колегите с Алфите - чак им завидях, но няма как... В момента се грижа за жена ми и бебенцето, така че остава за някой друг път да се присъединя. Снабдих се и със стикерче, даже колегата ми даде две - утре при лепенето ако не стане някоя грешка, един ще ми остане за някой колега на зор.
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Ей чшшшш..боляри..Мина си дойде ..айде да се събираме, докато не е запалила самолета и да са връща в онуй гадното Лондон

Коментар

coolboby написа:
                            Ей чшшшш..боляри..Мина си дойде ..айде да се събираме, докато не е запалила самолета и да са връща в онуй гадното Лондон
                            А запали го тя вече - пак е нейде из мъглата на Лондон.
                            Punto SX 1.1 55

Коментар

Язък...дано се организираме да я посрещнем

Коментар

Дано дано! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Working...
                                X