аз ше ходя със сигурност... а може и Галка да се навие да дойде...още не е отговорила - така, че може да има и изненада! Аз ще съм там де...със сигурност!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
момчета и момичета, на 27-ми, 28-ми ще се изсипем пак в Търново. този път организацията е от посестримите с Алфиhttp://clubalfaromeo.com/forum/viewt...er=asc&start=0СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Ехе доста сме били във форума :D Какво ще кажете да вземем да се организираме и през юли да направим поне една самостоятелна сбирка :D :D :D Предложения за дата box_a и chapat - няма проблеми за по бира box_a - в кой квартал долу-горе живееш , че в моя има едно такова пунтоFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
тук сме и имам стикери.... ако някой иска:тел: 0878 62 30 50 - ЕмоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Страхотна среща са си заформили колегата phoenix и колегите с Алфите - чак им завидях, но няма как... В момента се грижа за жена ми и бебенцето, така че остава за някой друг път да се присъединя. Снабдих се и със стикерче, даже колегата ми даде две - утре при лепенето ако не стане някоя грешка, един ще ми остане за някой колега на зор.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар