Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

То часът не беше ли към 19:00? Мен не ме бърка ще мога да дойда ама дали ще сме повече от 3-4 човека? Колкото повече толкова по добре ми се струва :D
    Fiat Croma 2.0TDi.d.
    Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
    И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

във 19:00ч. ви чакам на паркинга !!! няма значение бройката колкото толкова аз със Хинов несъм се запознал още надявам се да дойде и да се запознаем така като гледам сме 3-ма вече да се надяваме че ще има и още!

Коментар

Да се надяваме че ще сме повечко :D Колега ще ми е приятно да се запознаем.
        Fiat Croma 2.0TDi.d.

Коментар

Georgi Hinov написа:
          Да се надяваме че ще сме повечко :D Колега ще ми е приятно да се запознаем.
          да се надяваме и на мен ще ми е приятно ! абе ще дойдат те да ша идат

Коментар

Това вече е приказка
            Fiat Croma 2.0TDi.d.

Коментар

Последно днес ще се събираме ли. Щото гледам си пишем само 2-3 тука. Хайде всеки който ще идва да драсне по един ред.
              Punto SX 1.1 55

Коментар

Аз ще ида, опа дойдем с братчеда.
                Fiat Croma 2.0TDi.d.

Коментар

Аз не съм в състояние да дойда , че преди малко ставам Моля да бъда извинен Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Коментар

coolboby написа:
                      Ам ти бре кви са тия кравички - на паша ли си.
                      Punto SX 1.1 55

Коментар

Дии ваща.. :D Извинявам се на всички, че не дойдох! Имах задачи вкъщи да решавам!

Коментар

coolboby написа:
                          Дии ваща.. :D Извинявам се на всички, че не дойдох! Имах задачи вкъщи да решавам!
                          Ако има моми във форума - вземете го момчето няма да сбъркате - на среща не дойде за да чисти в тях, много му се отдава и е много прилежна домакиня.. :D
                          Punto SX 1.1 55

Коментар

Е не..майка не ме дава..аз все едно съм като Бербатов..неговата майка също не го дава Мойта хиена ме варди, няма да ме даде тъй лесно...но аз приемам оферти Митак търси някое русо девоиче в черпака

Коментар

coolboby и RoMeO неизвинено и на двама ви. Друг път да присъствате.
                              Fiat Croma 2.0TDi.d.

Коментар

coolboby написа:
                                Е не..майка не ме дава..аз все едно съм като Бербатов..неговата майка също не го дава Мойта хиена ме варди, няма да ме даде тъй лесно...но аз приемам оферти Митак търси някое русо девоиче в черпака
                                Е аз тамън да те взема и ти да се насочиш към русите, пфу....Аз също се извинявам за отсъствията от срещите, но тука са ми се насъбрали едни изпити......и ми предстой едно пътуване извън Б-я, та......ходя по задачки и така. Но веднага щом се оредят нещата, ще се появя на срещите обещавам.

Коментар

Working...
                                X