the_biggy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ае то не, че съм несериозен, ам ся колата у гаража.. дооооо от.. Нова година някаде... и чак на 11 март ша я прая , че тогаз ще съм повечко финансово задоволен , пук и ся мн раота иии трудно си зеам дни ай кат я опрая обещавам да дойда :PMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
coolboby написа:Добре..събрахме се 20 човека ... :D :D :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Punto SX написа:Колега JacK`DanielS днеска какво се мъчеше да направиш на кръстовището под пощата с пунтото да издереш асфалта или да хвърлиш гумите
Коментар
-
Хайде в неделя ви искам всичките на паркинга!!!!!!!!!!!!!!! и без това времето е хубаво нищо неви пречи да доидете!!!!!! та я кажвте колко чаът беше да ви видя данеби да сте забравили че бая отдавна несме се виждали аиде който ще идва да си вдигне ръчната мисля че в това топлото време няма какво да ви спре
Коментар
-
JacK`DanielS написа:Хайде в неделя ви искам всичките на паркинга!!!!!!!!!!!!!!! и без това времето е хубаво нищо неви пречи да доидете!!!!!! та я кажвте колко чаът беше да ви видя данеби да сте забравили че бая отдавна несме се виждали аиде който ще идва да си вдигне ръчната мисля че в това топлото време няма какво да ви спреPunto SX 1.1 55
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар