Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

the_biggy написа:
    ко прайте ееееее
    Мислим си за тебе колко си несериозен.

Коментар

Колеги прощавайте че не бях на срещата, но се върнах от път късно. Как мина срещата?
      Fiat Croma 2.0TDi.d.
      Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
      И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Georgi Hinov написа:
        Колеги прощавайте че не бях на срещата, но се върнах от път късно. Как мина срещата?
        Добре..събрахме се 20 човека ... :D :D :D

Коментар

Шегаджия Е колко бяхте? Пак 3-4
          Fiat Croma 2.0TDi.d.

Коментар

Никой не е ходил В последния момент аз и Митко се отказахме да ходим .. ..Пък Тедо беше болен..другите..в неизвестност

Коментар

Карай някой друг път ще се съберем. То сега не е време много за срещи . Еее ако някой желае да има среща другата седмица аз ще отида.
              Fiat Croma 2.0TDi.d.

Коментар

Колега JacK`DanielS днеска какво се мъчеше да направиш на кръстовището под пощата с пунтото да издереш асфалта или да хвърлиш гумите
                Punto SX 1.1 55

Коментар

Ае то не, че съм несериозен, ам ся колата у гаража.. дооооо от.. Нова година някаде... и чак на 11 март ша я прая , че тогаз ще съм повечко финансово задоволен , пук и ся мн раота иии трудно си зеам дни ай кат я опрая обещавам да дойда :P
                  Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                  Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                  Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

coolboby написа:
                    Добре..събрахме се 20 човека ... :D :D :D
                    Да не си бил на сбирка на бакшишите в Мола , че е имало толкова Фиати the_biggy , бях се зачудил тея дни да не си избягал в някоя друга секта , че тука никакъв те няма П.С колеги , защо не посещавате другата сбирка в четвъртък , присъства по някой друг фиат или ланчия там също
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

абе кого от сектантите видях пред Бинго Глория палас преди няколко дни? мааму стара немоа се сетя кой беше как се казваше де и така на татак П.П. ааа сетих се

Коментар

Punto SX написа:
                        Колега JacK`DanielS днеска какво се мъчеше да направиш на кръстовището под пощата с пунтото да издереш асфалта или да хвърлиш гумите
                        ам то зимата свърши и гумите ми има 2мм граифер таман докато се постопли още малко ще ги хвърлям или пък може да ги запаля някаде и да си ходя

Коментар

Как сте колеги, карате ли Фиатките? :D
                          Fiat Croma 2.0TDi.d.

Коментар

Хайде в неделя ви искам всичките на паркинга!!!!!!!!!!!!!!! и без това времето е хубаво нищо неви пречи да доидете!!!!!! та я кажвте колко чаът беше да ви видя данеби да сте забравили че бая отдавна несме се виждали аиде който ще идва да си вдигне ръчната мисля че в това топлото време няма какво да ви спре

Коментар

JacK`DanielS написа:
                              Хайде в неделя ви искам всичките на паркинга!!!!!!!!!!!!!!! и без това времето е хубаво нищо неви пречи да доидете!!!!!! та я кажвте колко чаът беше да ви видя данеби да сте забравили че бая отдавна несме се виждали аиде който ще идва да си вдигне ръчната мисля че в това топлото време няма какво да ви спре
                              Аз мога да намина. 19,30 беше часа нали
                              Punto SX 1.1 55

Коментар

А как се вдига ръчна във форум - ДЖИГЪЪЪЪРТ или КРРРРРРРРРТ?

Коментар

Working...
                                X