Ае то не, че съм несериозен, ам ся колата у гаража.. дооооо от.. Нова година някаде... и чак на 11 март ша я прая , че тогаз ще съм повечко финансово задоволен , пук и ся мн раота иии трудно си зеам дни ай кат я опрая обещавам да дойда :P
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Да не си бил на сбирка на бакшишите в Мола , че е имало толкова Фиати the_biggy , бях се зачудил тея дни да не си избягал в някоя друга секта , че тука никакъв те няма П.С колеги , защо не посещавате другата сбирка в четвъртък , присъства по някой друг фиат или ланчия там също
абе кого от сектантите видях пред Бинго Глория палас преди няколко дни? мааму стара немоа се сетя кой беше как се казваше де и така на татак П.П. ааа сетих се
Хайде в неделя ви искам всичките на паркинга!!!!!!!!!!!!!!! и без това времето е хубаво нищо неви пречи да доидете!!!!!! та я кажвте колко чаът беше да ви видя данеби да сте забравили че бая отдавна несме се виждали аиде който ще идва да си вдигне ръчната мисля че в това топлото време няма какво да ви спре
Хайде в неделя ви искам всичките на паркинга!!!!!!!!!!!!!!! и без това времето е хубаво нищо неви пречи да доидете!!!!!! та я кажвте колко чаът беше да ви видя данеби да сте забравили че бая отдавна несме се виждали аиде който ще идва да си вдигне ръчната мисля че в това топлото време няма какво да ви спре
Коментар