Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За много години колеги. :D
    Fiat Croma 2.0TDi.d.
    Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
    И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

За много и още толкоз дай Боже
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Айде де кво се скрихте давайте да дрифтим някъде.Аз ще дойда с Бравчо ,че отзад е с гуми за мъгла а отпред с Nokian/тва е нечовешка зимна гума/.Ама има и друго нещо задкормилното устройство и то оказва влияние.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          Айде де кво се скрихте давайте да дрифтим някъде.Аз ще дойда с Бравчо ,че отзад е с гуми за мъгла а отпред с Nokian/тва е нечовешка зимна гума/.Ама има и друго нещо задкормилното устройство и то оказва влияние.
          Ем аз нямам с кво да дрифтвам..ти ще двифриш пък аз ще се возя.. Тъй съгласен ли си? Идваи към мола и да потегляме на някъде!

Коментар

ееех да можех да изляза от гаража си ама има 50см сняг а и никои не е разривал из улиците ина4е и аз съм на дрифт в Търново Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Ина4е съм със зимни гуми КОRMORAN ама нещто не са много за зимата Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
            Fiat Croma 2.0TDi.d.
            Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
            И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

айди де кога ще е дрифт шоото??? аз сам първи на редичката само кажете кога и каде!!!

Коментар

За много години колеги :D Дано през тази година италианките ни не създават много проблеми А инъче за дрифта ,може да дойда да позяпам само , че в това време и да имах възможност (т.е книжка ) не бих изкарал колата
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Покрей мене 50 санта сняг дан казвам и повече ... тъй , че и аз ще пропусна дрифта.. ако е др седмица няма проблеми..

Коментар

the_biggy написа:
                    Покрей мене 50 санта сняг дан казвам и повече ... тъй , че и аз ще пропусна дрифта.. ако е др седмица няма проблеми..
                    е че твоята бегуна нее ли 4X4? аз тая сутрин немойах да си намеря колата на паркинга и ходих пеш на раБОТА е тая вечер като се прибрах я намерих и гледай ко стаа голямо ринене пришки имам чак то лопатата е накрая я изкарах с клизма от окопа

Коментар

JacK`DanielS написа:
                      the_biggy написа:
                      е че твоята бегуна нее ли 4X4? аз тая сутрин немойах да си намеря колата на паркинга и ходих пеш на раБОТА е тая вечер като се прибрах я намерих и гледай ко стаа голямо ринене пришки имам чак то лопатата е накрая я изкарах с клизма от окопа
                      Зае...и тия леки автомобили 4х4 ,че преди години един Гоуф2 такъв го направих на смешен с Москвич Алеко.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                        JacK`DanielS написа:
                        the_biggy написа:
                        Зае...и тия леки автомобили 4х4 ,че преди години един Гоуф2 такъв го направих на смешен с Москвич Алеко.
                        хааа брат знам какво е да караш Москвич Алеко при зимни условия. имахме такъв звяр и със летните гуми с граифер само от външната страна щото отвътре бяха изядени щото предницата небеше наред абе нямаше баир дето да ме узори а относно варвежа един ФОЛФфФф 3 1.6 75коня (от които 20 ги омартвяват още в завода) го напраих смешен като си праихме ластика един ден абе ко да ти кажа голяма машина

Коментар

не бе не ми е 4х4 .. тя ако беше охоуооооо щях да пръсвам по цял ден .. трябвало е да зема Фиат Панда 4х4 да вииш ко стаа ххаха

Коментар

Тая вечер с Митко (Jack`Daniels) голям дрифт му дръпнахме в Търново..Коит бил там бил..коит не..много пропусна :P

Коментар

хехехехех то един дриф нямам думи

Коментар

Днес ще има ли среща?

Коментар

Working...
                                X