За много години колеги. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Айде де кво се скрихте давайте да дрифтим някъде.Аз ще дойда с Бравчо ,че отзад е с гуми за мъгла а отпред с Nokian/тва е нечовешка зимна гума/.Ама има и друго нещо задкормилното устройство и то оказва влияние.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Айде де кво се скрихте давайте да дрифтим някъде.Аз ще дойда с Бравчо ,че отзад е с гуми за мъгла а отпред с Nokian/тва е нечовешка зимна гума/.Ама има и друго нещо задкормилното устройство и то оказва влияние.
Коментар
-
ееех да можех да изляза от гаража си ама има 50см сняг а и никои не е разривал из улиците ина4е и аз съм на дрифт в Търново Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Ина4е съм със зимни гуми КОRMORAN ама нещто не са много за зимата Yellow_Flash_Colorz_PDT_46Fiat Croma 2.0TDi.d.
Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
И самоувереният е бил неуверен!
Коментар
-
the_biggy написа:Покрей мене 50 санта сняг дан казвам и повече ... тъй , че и аз ще пропусна дрифта.. ако е др седмица няма проблеми..
Коментар
-
JacK`DanielS написа:the_biggy написа:Покрей мене 50 санта сняг дан казвам и повече ... тъй , че и аз ще пропусна дрифта.. ако е др седмица няма проблеми..Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:JacK`DanielS написа:the_biggy написа:Покрей мене 50 санта сняг дан казвам и повече ... тъй , че и аз ще пропусна дрифта.. ако е др седмица няма проблеми..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар