Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Още има виненки покрай мен...не съм оветрял... Неделя ще има ли сбирка Мястото което предложих, приема ли се..само уточнете часа

Коментар

coolboby написа:
      Още има виненки покрай мен...не съм оветрял... Неделя ще има ли сбирка Мястото което предложих, приема ли се..само уточнете часа
      Ами в мола на паркинга ще да е срещата. Да кажат само Tornado и Ilkor кога ще им е удобно - аз предлагам нещо от рода между 13-18 ч. Иначе ние с тебе сме ясни.
      Punto SX 1.1 55

Коментар

Аз също трябва да се вместя в тоя часови диапазон, защото вечерта имаме гости..Предлагам да го направим по обяд..или следобяд? Съгласнили сте Tornado, ilkor, Марто?

Коментар

Както казах - след като пристигна нямам планове за деня ...Така че мен ме устройва.

Коментар

ilkor написа:
            Както казах - след като пристигна нямам планове за деня ...Така че мен ме устройва.
            16 ч на паркинга на Мола - Южния открит паркинг. Става ли.
            Punto SX 1.1 55

Коментар

16 часа в Неделя без проблем за мен.Само да прескоча балкана и съм там.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ОК

Коментар

Еее супер!!! Марто ела 10 минути по-рано ...Много се радвам че ще се видимПП. Торнадо, Илкор...Постнете една ваша снимка на вас и на колите..Да знаем за какво да се оглеждаме..макар, че Торнадо съм го виждал на снимки..

Коментар

Аз най вероятно ще дойда с дъщеря ми.

Коментар

ilkor написа:
                      Аз най вероятно ще дойда с дъщеря ми.
                      Тя кой набор е

Коментар

2000 не съм толкова стар

Коментар

Ааа тя първокласничка.. Илкор, качи твой снимки ако имаш..и на колата Да се познаем ...

Коментар

Ами сега не намирам на компютъра си а трябва да бягам по задачи ...колата ми е светлосиньо браво СА4461телефона ми е 0888 634 257 ако нещо не се намерим ...

Коментар

Нищо не поствам който иска ще ме познае.Друга такава свиреща турбина няма в Търновско ,а и стикери доста има по колата.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

coolboby написа:
                                Още има виненки покрай мен...не съм оветрял...
                                Спокойно ,ще си правят компания с моите снощните :D Може и аз да дойда ,но не обещавам
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X