Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мдааа твърде си права тая седмица много празници излизат и няма как с тея срещи
    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

обща сбирка

С колегата Davide от Ланчия форума се уговорихме да направим в четвъртък една обща сбирка - Алфи, Ланчии и Фиати накуп :D Надявам се и вие да се присъедините :D Боби очаквам съдействие За всички, които не знаят, мястото е "Кривата круша" (в квартал Пишмана), ден - четвъртък, час - 19:00 Ето и снимка http://clubalfaromeo.com/forum/download.php?id=11331
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Тедо, в момента не съм в състояние да ти помагам за каквото и да е

Коментар

Mindzu, Punto SX, the biggy ....Ще ходите ли на Кривата Круша?

Коментар

Колеги нещо не срещем съдействие от мойта секта. Кажете при вас как е Да не стане да ме срам там, да съм сам и да няма кой да ме подкрепи от мойта дружина. :D

Коментар

JacK`DanielS, приятелю ..ти къде се изгуби..тея жени те погубиха.. оставяи жената и идвай в Четвъртък на Кривата Круша..Обща сбирка на италиянките..ако мога така да го кажа

Коментар

Споко колеги - алфаджиите не ядем хора само ги

Коментар

ей, като гледам как вървят нещата, май скоро ще сме при вас.......да ни турнат едно газово, че тука във Варна още не са се ояли и цените са фиууууууу до небесата
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                  сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Имаш ли някого в предвид във Велико Търново да ти слага газ?

Коментар

и аз мисля да дойда в четвъртък ...... понеже съм наблизо ! ще ме вземете ли с вас да си
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Разбира се! Ако искаш някъде може да те посрешна ако не знаеш къде е мястото?

Коментар

||Davide|| написа:
                          Да не стане да ме срам там, да съм сам и да няма кой да ме подкрепи от мойта дружина. :D
                          Утре да си на линия ей ще те приемем спокойно @kosta ориентира ли се за мястото До утре Дано сектата да се е разрастнала

Коментар

колеги утре и аз съм на линия споко дано да се саберем бая хора е така като гледам ще сме бая ора

Коментар

дайте ми някакв телефон , ако се оплета да се обадия на някой ! (ако не е проблем де)
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

08833407600878340760Теодор :D А накратко да обясня къде се намира : влизаш през "главния вход" за Пишмана ,отдясно трябва да ти остане бензиностанция "Панов" и Спортното училище .На първото Т-образно кръстовище завиваш наляво ,като след няколко метра пазарчето и стоянката на бакшишите трябва да ти останат отляво .След това продължаваш по едни завои и накрая до друго Т-образно ,където се намира кръчмата - една дървена барака с остъклена тераса .Дано съм те ориентирал :D До довечера :D

Коментар

Working...
                                X