Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авео написа:
    nikki_sixx написа:
    ///// написа:
    Пичове, не сте виждали другите търновки... Не знам... Сигурно там са най-хубавите момичета... Мен питайте!
    казвай кога ш ме водиш да си избирам гадже
    ей дъртоооо......а бе я си гледай децата брееее.....че ше избягат, после де да търся зетьове....хааааахахахахаха
    аз само за сплотяване на дружбата м/у градовете бе...не , че нещо друго...! :D
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

...аааа така, аз за кво мислиш сяка седмица съм в Търново..... ...оспамихме им темата на хората чак замлъкнаха, ся ше ни подбере някой...

Коментар

Авео написа:
        ...аааа така, аз за кво мислиш сяка седмица съм в Търново..... ...оспамихме им темата на хората чак замлъкнаха, ся ше ни подбере някой...
        Ами чаках ви чаках да се сетите - време беше. Все пак дайте си сметка че Мина да е сред нас и ние имаме пръст. Не забравяйте че кара Корса, а такъв Фиат май няма. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Но щом все още е във фиат клуба - значи и харесва. Явно има нещо такова. И.......... няма ни барате цветето ей . Че аз както пребивавам по цяло лято във Варна ще ви го върна : Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        Punto SX 1.1 55

Коментар

Явка, ти кога скоро имаш път към болярите да се обадиш да направим едно, две градско да ме видят хората в нов фиат..не някво си бяло браво на 8 години

Коментар

Ллелелеелел !!! Вие чак ме уплашихте бе хора! Мерси все пак за хубавите думи. Направо се изчервих. Колкото до срещата, можем да направим извънредна за гостуващите колеги. И една специална за посрещане на колегата Tornado.

Коментар

И аз съм съгласен за извънредни срещи за посрещане на гости и тн. Точно това даже си говорих с Торнадо...

Коментар

бааааааа закъсах на 100 метра от нас еййййй ))
                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Авео написа:
                  ...оспамихме им темата на хората чак замлъкнаха, ся ше ни подбере някой...
                  ...че то заглавието на темата им е "чат"... :D а и мацката наистина си я бива - некво сладко миньонче!
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

the_biggy написа:
                    Ем жули още с летните гуми..

Коментар

coolboby написа:
                      the_biggy написа:
                      Ем жули още с летните гуми..
                      Ами оня ден му обяснявах че зимните гуми са важни, но още по-важна е преценката ама ей го на - изложи се на 100 от тях. Ама явно е карал по непознат път и го е изнедала зимата и пътната обстановка
                      Punto SX 1.1 55

Коментар

Вие неделя ще можете ли да изпъплите до мола ако продължава в същия дух снеговалежа

Коментар

coolboby написа:
                          Вие неделя ще можете ли да изпъплите до мола ако продължава в същия дух снеговалежа
                          Абе той снега слаба работа - по не ми е ясно след серията 6,7,8 декември как ще изпъпля на 9 от леглото.
                          Punto SX 1.1 55

Коментар

а аз за неделя няма да мога, че ще имам работа......пък и след Студентски празник малко ме съмнява да ема живи
                            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Ако искате да отложим срещата в тази Неделя, че май май..никои няма да доиде

Коментар

coolboby написа:
                                Ако искате да отложим срещата в тази Неделя, че май май..никои няма да доиде
                                Оф не че нещо, ама ми звучи много добре. Аз дето съм до Мола, няма да успея да се дотътря, че представям си другите

Коментар

Working...
                                X