Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mindzu написа:
    Смятам че имаме напредък. Този път бяхме 6 човека и даже снимки си направихме накрая
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

the_biggy написа:
      който пил кафе пил който не само може да съжелява Мина иначе добре са станали някой от снимките.. онея трябвало просто по отблизо за да се вийдаме, но карай се файда
      Хванах му цаката аз, следващия път на нощен режим

Коментар

Да променим ли заглавието на темата.. нещо от сорта на 19:30ч Неделя Мол Велико Търново ..дъра бъра...

Коментар

Според мен е по-добре да се направи една важна тема ,в която да има само часа и мястото ,след това може да се заключи .А темата с чата да си остане ,дори да не е като важна JacK`DanielS май те мернах преди 30 мин ,друг път не вземай жената!
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Казвайте кога и ще ви направя една темичка.

Коментар

...а бе, кво сте направили с това момиче там...доста се зверих, докато разбера че това е Мина...елеееее......леле мале Мина колко си се променила, хааааааааааааа.......нещо в прическата ще да е...

Коментар

Бахти лудата рима извади Явка

Коментар

...мацката кефи!
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Ама няма да я дадем! Соррииии

Коментар

coolboby написа:
                      Ама няма да я дадем! Соррииии
                      Добрата новина е , че нямам път скоро към прекрасния ви град (след Варна него си го обичам най-много) , иначе нямаше да Ви питаме

Коментар

....е дааа, ама "мацката" е сериозна мадама и ше ме викаш да те утешавам от Търново към Варна....

Коментар

Пичове, не сте виждали другите търновки... Не знам... Сигурно там са най-хубавите момичета... Мен питайте!

Коментар

Авео написа:
                            ....е дааа, ама "мацката" е сериозна мадама и ше ме викаш да те утешавам от Търново към Варна....
                            неа грижи батка а ако беше несериозна - аз нямаше да я харесвам бре :D

Коментар

///// написа:
                              Пичове, не сте виждали другите търновки... Не знам... Сигурно там са най-хубавите момичета... Мен питайте!
                              казвай кога ш ме водиш да си избирам гадже

Коментар

nikki_sixx написа:
                                ///// написа:
                                казвай кога ш ме водиш да си избирам гадже
                                ей дъртоооо......а бе я си гледай децата брееее.....че ше избягат, после де да търся зетьове....хааааахахахахаха

Коментар

Working...
                                X