Ами нямаме. Никой не се сети да снима, но следващия път ще снимаме. Ние с колегата PuntoSX определено трябваше да си снимаме напитките :D
Еееееееее ама уточнявай се де - сега 90% от колегите си помислиха че сме обърнали по 5 бири и след това по 3 водки. А ние какво - на бананови шейкчета - които наистина си бяха впечатляващи и като вкус и количество. Признавам си Mindzu ми го препоръча и избора е добър. :D А колега biggy хубаво активност във форума ама дай малко и по срещите
Ето една снимка от нашите срещи, да ни видите питиетата
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Ето и наще коли :D Дано и на тази сбирка станат толкова поне :D Снимката е откогато беше топло, но е интересна Аз ще гледам да идвам на сбирките, но надали ще съм най-редовния
Ето и наще коли :D Дано и на тази сбирка станат толкова поне :D Снимката е откогато беше топло, но е интересна Аз ще гледам да идвам на сбирките, но надали ще съм най-редовния
И аз съм останал с впечатлението,че Алфите са доста по-сериозни в Търново(не ,че и тука не е така де )Между другото и аз и колегата ///// имаме ходения към Търново ,така че може и да посетим някоя сбирка.
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар