Бройте ме и мен ако има среща след 20 другия месец.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Punto SX написа:Колеги the_biggy и coolboby така като гледам това ще сме на срещата - Mindzu ми беше споменала че може да има друг ангажимент за неделя. Предлагам ви първата среща за неделя да я изтеглим в по-ранен час да речем около обяд 13 ч. Все пак да е по светло , дето се вика да се познаем. :P Ако нямате нищо против моля пишете че потвърждавате, ако няма отговор от 2-ма ви срещата остава в неделя в 19,30 ч, но да ви призная честно не ми е много активна тази част от неделята - по-скоро мързелива
Коментар
-
аэ в 13 часа няма да мога, щото ще имам работа ..... колата ми има едни маркучи дето трябват да се свържат,,,,, а и 13 часа эа неделя е рано , тъй като събота вечерта се пак диско ала бала иии така.....Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
колеги много се иэвинявам, че не можах да дойда на срещата, защото си правех колата....дори сигурно тука до 2-3 дена трябва да е готова. Аэ си мислех, че днес още ще я направим, но Уви не ..... иначе как беше срещата...кои бяхте ?Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар