Е ти нали си гражданка на В.Търново, за кво ти е ескурзовод
Е може да покажеш нещо ново и интересно знам ли А относно за пиенето- пия мнооого, но когато съм без колата. Всъшност аз я паркирам точно под мола, та се замислям дали да не съм пеш :D
Е ти нали си гражданка на В.Търново, за кво ти е ескурзовод
Е може да покажеш нещо ново и интересно знам ли А относно за пиенето- пия мнооого, но когато съм без колата. Всъшност аз я паркирам точно под мола, та се замислям дали да не съм пеш :D
Колежке ела с колата е нали трябва да ги паркираме всичките и да направим обща снимка за форума , че да се навият и др колеги хах
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Колеги the_biggy и coolboby така като гледам това ще сме на срещата - Mindzu ми беше споменала че може да има друг ангажимент за неделя. Предлагам ви първата среща за неделя да я изтеглим в по-ранен час да речем около обяд 13 ч. Все пак да е по светло , дето се вика да се познаем. :P Ако нямате нищо против моля пишете че потвърждавате, ако няма отговор от 2-ма ви срещата остава в неделя в 19,30 ч, но да ви призная честно не ми е много активна тази част от неделята - по-скоро мързелива
Може и аз да намина Стенли не дойде на сбирката ни в четвъртък и не съм го питал дали ще идва Попринцип и аз съм ЗА по-ранния час ,но казах за 19:30 на един пич с Брава ,а му нямам номера
Коментар