...ейиииииииииии , много сте такива значи....темата ви е за снимки ...и аз всеки път с интерес влизам да Ви видя...а то...на лаф моабет сте го ударили!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не се притеснявай..и аз не познавам никой от изброените който ще дойдат...Само по физиономия знам коя е Мина(Mindzu), засичал съм я много пъти в квартала...Ако искате може да се чакаме на Южния вход на мола(1 етаж), там където е паркинга или пред Арена отвън?Предлагам, след срещатата да направим Нова Тема, че доста спам се изля тук...Авео, чакам снимки от Събота
Коментар
-
Явор Митев
Айде народеееее.......на новата тема... . Чаткайте здраво тук и се организирайте, защото сте достатъчно народ, че да сложите всички в джоба си с организацията ви за редовна среща. Успех и пишете, когато си харесате място и решите, че ще ви бъде постоянно такова.Успех...P.S.Пък аз обещавам да ви навестявам често, минавайки през Търново, освен това Боби ми е обещал делегирана разходка в града на ниво висша дипломация....хахаха
Коментар
-
Явор Митев
Окончателен ли ви е избора за мястото.....ако отговора е ДА, кажете кои дни ще ви бъдат регулярните срещи и да правим упоменателна тема... Поздрави
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар