Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Привет колеги!Понеже доста пътувам и напоследък голям сняг ме пере,предимно вечер,искам да попитам запознатите ксенона решение ли е на проблема,че вече съм се видял в чудо,почти никаква видимост при обилен снеговалеж вечер.Благодаря предварително,а аз ще помагам ако трябват гуми и каквото и да е свързано с тях.
    Renault Megane Coach 2.0 16v F7R
    ex Fiat Bravo 2.0 20v HGT
    Fiat Duna 1.1 '87
    ex Fiat Uno 1.3 '86

Коментар

Здравей колега Ти вече сам си се убедил сигурно , че свети много по-добре . Но лошото на ксенона през зимата е , че не загрява фара както нормалната крушка и понякога се натрупва сняг по фара и не се топи . Затова е желателно колата да има пръскалки на броните . Митака или някой по-запознат да каже как е на практика Имам приятели които изкараха 1 зима с ксенона и са нямали оплаквания Някой ходил ли е по посока гр. Елена тези дни , да каже как е пътната обстановка , има ли лед по пътя
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Колега,много ти благодаря за бързия отговор.Когато имах фиат карах със ксенон,но не съм карал ксенон на сняг,та за това е и питането ми.В случая не ми върши работа,защото няма пръскалки на броните и навярно ще се събира сняг върху фаровете.Ако някой има идея за разрешение на проблема ми ще съм му много благодарен.Respect!!!
        Renault Megane Coach 2.0 16v F7R
        ex Fiat Bravo 2.0 20v HGT
        Fiat Duna 1.1 '87
        ex Fiat Uno 1.3 '86

Коментар

ромео батка и аз туй питам как е пътя дотам че на 31-ви ще ходя на едно село да празнуваме Нова година, а то се минава по същата посока.само че се отбива след Златарица .... дано да е хубаво времето и да не завали някой сняг че да не мога да се прибера - *бало си ма***та
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

спокоо.. дават го 3 4 градуса .. няма място за притеснение от снеговалеж сняг другата неделя ( А ДАНО ! че да се пързаляме :P )
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

мен леда повече ме притеснява Инъче и аз гледам , че чак към петък го дават да почва да вали

Коментар

ми аз съм навит да се парзаляме , само да видя къде съм си набутал шейната
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                  п.п. най зарибения е Иво Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                  Не можеш да си сигурен пп Вали сняг... а не мога да си позволя бензин в близките 3 4 дена !!!!
                  Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

ейся ходих на полигона момчета беше страхотия имаше към 30 коли и сичките варвяха с вратите напред в това число и аз беше адски заледено и много яко се лъзгаше. утре по някое време пак ще ида да полъзгам малко. пък може и ако искате към 5 и нещо да отидем. някой ако е навит да идва в 5 и нещо до сервиза горе и да отлепяме да се парзаляме

Коментар

Сашко уплашиха ме и няма да съм с Пунтото Един цитат на приятел от Елена :
                      зле е пътя щото вали по малко но постоянно и е винаго прясно подледено
                      Инъче ако ще се събирате утре , може да отскоча да позяпам :D ако съм свободен

Коментар

гледам аз клипове и попадам на един клип. а главния актьор в него е един червен москвич (той Боби знае за кво говоря) и изведнъж се вижда едно сиво пунто преминава като турист а познайте кой е той http://www.vbox7.com/play:a6a9b9fe

Коментар

Има някаква магическа сила на този полигон... като магнит е :D
                          Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

Иво, имаш много красива приятелка! Поздравления! Казвам го това по случай това, че си пуснал снимка в "кой, кой е....". В Пикадили същи съм я виждал с теб, но не знаех, че ти е приятелка

Коментар

JacK`DanielS написа:
                              гледам аз клипове и попадам на един клип. а главния актьор в него е един червен москвич (той Боби знае за кво говоря) и изведнъж се вижда едно сиво пунто преминава като турист а познайте кой е той http://www.vbox7.com/play:a6a9b9fe
                              xaxaxaxaxa :D опа влязал съм в кадър :D бтв утре 5h така ли ? даийте да се разберем пак .. 100% съм там ако и вие ще ходитеБоби мерси )
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                                JacK`DanielS написа:
                                xaxaxaxaxa :D опа влязал съм в кадър :D бтв утре 5h така ли ? даийте да се разберем пак .. 100% съм там ако и вие ще ходитеБоби мерси )
                                ава брат ставаше дума за неска бре за 30.12.2008г. ама никой не дойде! аз ходих до горе ама нямаше и помен от сняг да го еВа

Коментар

Working...
                                X